Speelhuisje Jim

Speelhuisje Jim

Kinderhuisje Jim is leuk huisje op poten. Het huisje is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Het dak bestaat uit dakleer. Het huisje is eventueel uit te breiden met een 3 meter glijbaan (7 verschillende kleuren).
Lees meer..

 729,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Speelhuisje Jim van SwingKing is een leuk huisje op palen. Compleet met veranda, boerderijdeur en raam met luiken. Het is net een vakantiehuisje voor de kinderen! En omdat hij op palen staat, is het net of ze in een boomhut spelen. Speelhuisje Jim is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Het dak bestaat uit dakleer. Het huisje is eventueel uit te breiden met een 3 meter glijbaan van SwingKing.

Het houten speelhuisje is eenvoudig in elkaar te zetten. Met de bijgeleverde handleiding zet je het huisje gemakkelijk zelf in elkaar. Aan de veiligheid is ook gedacht: de trap is zo gemaakt dat (te) kleine kinderen er niet op kunnen klimmen. Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 10m2. Maak er iets unieks van door het huisje te schilderen in jouw favoriete kleur.

Specificaties Speelhuisje Jim

  • Totale afmetingen: 240 x 120 x 285 cm (l x b x h)
  • Afmeting van het huisje: 150 x 120 x 150 cm (l x b x h)
  • Platformhoogte: 135 cm
  • Wanddikte: 12mm
  • Paaldikte: 90x90mm
  • De muren links en rechts zijn uitwisselbaar, je bepaalt dus zelf waar het raam komt
  • Het dak bestaat uit dakleer
  • Het huisje wordt als bouwpakket geleverd, compleet met hout, schroeven en handleiding
  • EAN code: 8717306719728
  • Artikelnummer: 7850010

Materiaal gebruik

Het huisje is gemaakt van vierkante houten palen. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming in de toekomst wordt voorkomen.

Montage handleiding Speelhuisje Jim

Bij de levering wordt een montage handleiding geleverd voor het speelhuisje Jim. De handleiding is hieronder ook te downloaden.

Om de veiligheid van de kinderen te vergroten worden grondankers geadviseerd. Hiermee zet je het huisje steviger vast in de grond. We adviseren om een set van 4 grondankers erbij aan te schaffen.

Extra informatie

Product breedte

120

Product lengte

150

Product hoogte

285

Inclusief bodem

Ja

Type Speelhuis

Op palen

Taal Handleiding

Nederlands

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Kleur

blank hout