Gratis verzending vanaf € 40,-

Met deksel
Filter op wateraansluiting
Filter op kenmerk
Glijbaan (2)
Filter op kleur glijbaan
Appelgroen (1)
Blauw (1)
Geel (1)
Groen (1)
Rood (1)
Aanbevolen tuin oppervlakte (m2)
Vanaf 10 m2 (6)
Vanaf 15 m2 (4)
Vanaf 20 m2 (1)
Filter op merk
SwingKing (11)
Filter op materiaal
Hout (11)
Filter op leeftijdscategorie
3-12 jaar (10)
3-8 jaar (1)
Filter op keurmerk
CE Keurmerk (11)
FSC Keurmerk (11)
TÜV keuring (2)
Filter op prijs

SwingKing Speelhuisje

Een speelhuisje van SwingKing kopen? Bekijk hier alle speelhuisje van SwingKing. Gebruik de filters om snel een geschikt huisje te vinden.

Met deksel
Filter op wateraansluiting
Filter op kenmerk
Glijbaan (2)
Filter op kleur glijbaan
Appelgroen (1)
Blauw (1)
Geel (1)
Groen (1)
Rood (1)
Aanbevolen tuin oppervlakte (m2)
Vanaf 10 m2 (6)
Vanaf 15 m2 (4)
Vanaf 20 m2 (1)
Filter op merk
SwingKing (11)
Filter op materiaal
Hout (11)
Filter op leeftijdscategorie
3-12 jaar (10)
3-8 jaar (1)
Filter op keurmerk
CE Keurmerk (11)
FSC Keurmerk (11)
TÜV keuring (2)
Filter op prijs

SwingKing Speelhuisjes

De SwingKing Speelhuisjes geven kinderen hun eigen ‘persoonlijke heiligdom’. Natuurlijk betekent dit niet dat ze hun eigen appartement moeten krijgen. Ze kunnen immers niet eens bij het aanrecht, laat staan dat ze hun eigen maaltijden kunnen maken. Toch vinden kinderen het heerlijk om een plekje in huis te hebben waar ze zich even kunnen terugtrekken. Hun eigen privé ruimte waar ze zich veilig voelen en waar ze even alleen kunnen zijn. Dit is belangrijk omdat kinderen al vanaf ongeveer 1 jaar hun zelfbesef leren kennen. Ze ontdekken dat ze een apart persoon zijn, anders dan mama en papa. Ze beginnen met het ontwikkelen van hun onafhankelijkheid. Ook al betekent dat op die leeftijd dat ze ‘nee’ zeggen tegen alles wat je hen zegt of vraagt. Ze verkennen hun vaardigheden en testen hun grenzen, en halen voldoening uit elke taak die ze volbrengen: “Kijk eens wat ik al kan!”

Een SwingKing Speelhuisje geeft een boost aan hun eigenwaarde

Met een SwingKing Speelhuisje geven ouders hun kind letterlijk een ruimte die helemaal van hen is. Een huisje waarvan ze de deur dicht kunnen doen en kunnen doen alsof ze in hun eigen mooie wereld zijn. Ze kunnen zich terugtrekken in hun speelhuis wanneer ze maar even rustig willen zijn, ze kunnen er zelfs een dutje doen als ze dat willen. Het feit dat ze de vrijheid hebben om dit te doen wanneer ze maar willen, en dat dit hun huis is en niet dat van mama of papa, geeft een onmetelijke boost aan hun gevoel van eigenwaarde.

Wonderbaarlijke wereld

Maar een speelhuisje is niet alleen een toevluchtsoord; het vormt ook het toneel voor de prachtige fantasieën van kinderen. Ze kunnen hun favoriete poppen en knuffeldieren meenemen, en plotseling zijn ze koningen en koninginnen van hun magische koninkrijk. Of zelfs de mama en papa van een unieke familie. Je kunt ze zelfs keukensets geven of ze laten koken’ met speelgoed eten, of een klein doosje echte ontbijtgranen die ze met plastic lepels kunnen mengen.

Jongens vinden speelhuisjes ook leuk

Hoewel van oudsher gedacht werd dat een huisje echt meisjesspeelgoed is, vooral vanwege hun miniatuur voorloper, het poppenhuis, kunnen jongens er ook enorm van genieten. Gelukkig zijn er verschillende ontwerpen die ook bij hen in de smaak zullen vallen. Je kunt het gekochte SwingKing Speelhuisje natuurlijk een heel eigen look geven. De speelhuisjes zijn gemaakt van onbehandeld maar geïmpregneerd FSC hout. Dat betekent dat je je eigen fantasie erop los kunt laten. Denk bijvoorbeeld aan een speelhuisje met het circus als thema. Wat dacht je van het thema heelal? Je kunt hiervoor glow-in-the-dark sterren en manen op het plafond plakken, of een eigen planeetmobiel maken van gekleurd papier.

Ook voor meisjes

Natuurlijk zal elk meisje trots zijn op een speelhuis met een prinsessenthema, maak voor haar een speciale tiara of kroon en scepter, of koop een set in een speelgoedwinkel. Dit wordt haar kasteel, waar ze samen met haar poppen en teddyberen vele uren plezier zal maken. En natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om het speelhuisje in een leuke kleur te schilderen die zowel jongens als meisjes aanspreken.