Speelhuisje Camilla

Speelhuisje Camilla

Speelhuisje Camilla van SwingKing met een 1,2 meter glijbaan en handgreepset. Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Set van 4 grondankers wordt erbij aanbevolen (niet standaard meegeleverd).
Lees meer..

 524,00

Beschrijving

Speelhuisje Camilla van SwingKing is een leuk middelhoog speelhuisje op palen met een leuke veranda. Het huisje is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang mee gaat. Speelhuisje Camilla bevat een 1,2 meter glijbaan en handgreepset. Een set van 4 grondankers wordt erbij aanbevolen (niet standaard meegeleverd). Het is leuk om het kinderhuisje uit te breiden met andere accessoires, bijvoorbeeld een telefoon of een verrekijker. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Specificaties speelhuisje Camilla

 • Geschikt voor plaatsing in tuinen/gebieden: ongeveer 20 m²
 • Afmetingen (L x B x H): 184 x 177 x 210 cm
 • Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar
 • Materiaal: geïmpregneerd hout en kunststof
 • Dak is gemaakt van dakleer en ik waterdicht
 • Het huisje bevat een bodem
 • Bevat: Speelhuisje, glijbaan en handgreepset

Materiaal gebruik

Speelhuisje Camilla van SwingKing is gemaakt van vierkante houten balken. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming in de toekomst wordt voorkomen.

Montage handleiding

Bij de levering van speelhuisje Camilla wordt een papieren montage handleiding geleverd. Je kunt de Handleiding hier digitaal downloaden. Zo kun je de instructies van te voren vast bekijken of de handleiding later nog eens digitaal bekijken.

Bezorging van Speelhuisje Camilla

De bezorging van speelhuisje Camilla gebeurt met eigen vervoer van SwingKing. Zo worden de bestellingen veilig en onbeschadigd afgeleverd. De bezorging duurt gemiddeld genomen 3 tot 7 werkdagen. Buiten het hoogseizoen kan de levertijd wat langer zijn, omdat de chauffeur dan minder ritjes inplant. Zo houden we de bezorgkosten voor Speelhuisje Camilla ook buiten het hoogseizoen zo laag mogelijk. Een dag voor de bezorging ontvang je een bericht waarin we aangeven binnen welk dagdeel de chauffeur het pakket bij jou komt bezorgen.

EAN codes van de varianten

 • Rood: 8717306722285
 • Groen: 8717306722278
 • Blauw: 8717306722261
 • Appelgroen: 8717306722278
 • Geel: 8717306725170

Bekijk hier alle andere speelhuisjes op palen.

Extra informatie

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Rood

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-8 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Onderdelen toestel

Glijbaan

Verzending breedte (cm)

183

Verzending hoogte (cm)

43

Verzending lengte (cm)

123

Oppervlakte

3 m2

Lengte glijbaan

120 cm

Inclusief bodem

Ja

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 20 m2