Gratis verzending vanaf € 40,-

Met deksel
Filter op platformhoogte
150 cm (1)
120 cm (2)
85 - 90 cm (1)
60 cm (2)
Filter op lengte glijbaan
300 cm (1)
250 cm (1)
220 cm (1)
175 cm (1)
120 cm (2)
Filter op wateraansluiting
Ja (5)
Nee (1)
Filter op kenmerk
Filter op kleur
Rood (6)
Filter op kleur glijbaan
Aanbevolen tuin oppervlakte (m2)
Filter op merk
SwingKing (6)
Filter op materiaal
Kunststof / HDPE (6)
Filter op prijs

Rode glijbanen

Rode glijbaan kopen? Bekijk alle glijbanen van rood kunststof bij speeltoestel-koning.nl.

Met deksel
Filter op platformhoogte
150 cm (1)
120 cm (2)
85 – 90 cm (1)
60 cm (2)
Filter op lengte glijbaan
300 cm (1)
250 cm (1)
220 cm (1)
175 cm (1)
120 cm (2)
Filter op wateraansluiting
Ja (5)
Nee (1)
Filter op kenmerk
Filter op kleur
Rood (6)
Filter op kleur glijbaan
Aanbevolen tuin oppervlakte (m2)
Filter op merk
SwingKing (6)
Filter op materiaal
Kunststof / HDPE (6)
Filter op prijs

Rode glijbanen koop je bij De Speeltoestel Koning

Zo rood als een kreeft kunnen je kinderen worden als ze spelen op en met één van deze rode glijbanen als je deze in de volle zon plaatst. Ons advies is daarom om de glijbaan in de schaduw te plaatsen. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je voorkomt verbranding van de tere kinderhuid én je voorkomt daarmee dat het mooie rood van de glijbaan verkleurt door de soms felle en krachtige zonnestralen.

Kies je voor een rode glijbaan dan kies je voor een warme kleur die gegarandeerd de aandacht trekt van alle kinderen in de omgeving. Rood is natuurlijk de kleur van bloed. Maar ook de kleur die staat voor het leven, energie, kracht en passie. Houd je kind van rood dan heeft het vast lef en is het, ongeacht de leeftijd, dan trekt het wellicht zo nu en dan zijn of haar eigen plan. Als rood de lievelingskleur van je zoon of dochter is, zit het vast niet graag stil. Wat natuurlijk goed van pas komt met een rode glijbaan in het vooruitzicht. Vriendjes en vriendinnetjes zullen zich zeker niet gauw vervelen.

Van welk materiaal zijn deze rode glijbanen gemaakt?

Ook de rode glijbanen die je bij ons kunt kopen, zijn gemaakt van HDPE (Hoge Dichtheid PolyEtheen) kunststof. HDPE is een polyethyleen met hoge dichtheid. Het is een hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden. Dat betekent dat het toegepaste materiaal waterdicht is, maar ook bestand teven UV-straling, vocht en tegen vorst. Bijkomend voordeel van deze rode glijbanen van HDPE is dat ze zeer goed te recyclen zijn als je er afscheid van neemt. De verhoogde zijkanten zorgen voor extra veiligheid tijdens het glijden.

Wat is de beste plek in de tuin?

Wij raden aan elke glijbaan, speeltoestel of speelhuisje dat je bij ons koopt, altijd te plaatsen op een schaduwrijke plek én op een vlakke ondergrond. Zelfs wanneer je er bewust voor kiest een glijbaan mét wateraansluiting te kopen zodat je op zomerse dagen de waterglijbaan kunt omtoveren tot een waterglijbaan. Niet alleen om verkleuring van de glijbaan te voorkomen, maar ook verbranding van de tere huid van je kinderen te voorkomen. Wij adviseren zeker twee meter ruimte rondom het speeltoestel vrij te houden voor de spelende kinderen. Zodat ze volledig onbevangen en onbevreesd kunnen spelen zonder rekening te hoeven houden met obstakels zoals bijvoorbeeld struiken, een muurtje of een boom. Houd ook voldoende afstand tot de erfgrens van je buren.

Bezorging

Bij een besteding vanaf € 40,- is de bezorging binnen Nederland gratis. Kies je voor de goedkoopste glijbaan, maak dan ook nog een keuze uit één van onze accessoires. Het is toch veel leuker om te genieten van iets extra’s dan om bezorgkosten te betalen. Woon je op een van de Waddeneilanden of in België, dan gelden er andere voorwaarden. Kijk voor de dan geldende voorwaarden bij de bestelinformatie.

Spijt van je aankoop?

Koop je iets in een fysieke winkel dan geldt wettelijk gezien: koop is koop. Ruilen of retourneren is geen recht maar een extra service, vaak onder voorwaarden zoals: binnen 7 dagen ruilen/retourneren, of een tegoedbon accepteren. Wettelijk geldt er voor jou als consument een bedenktijd van 14 dagen bij elke online aankoop.

Bij De Speeltoestel Koning doen we er graag nog een schepje bovenop. Je krijgt van ons maar liefst 30 dagen bedenktijd waarbinnen je de glijbaan gratis kunt retourneren. Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking. Meld de retourzending via het bestellingenoverzicht en volg de verdere instructies.

Is er onverhoopt iets mis gegaan en blijkt de rode glijbaan die je hebt gekocht beschadigd of kapot, laat het ons direct weten door via mail contact met ons op te nemen: [email protected] Samen zoeken wij dan naar een passende oplossing.

Niet gevonden wat je zocht?