Betaalmogelijkheden

Tijdens het afrekenproces wordt gevraagd via welke betaalmethode je de bestelling wilt betalen. Dit kan op verschillende manieren. Hieronder vind je de betaalmogelijkheden.


iDeal

iDeal is de populairste betaalmethode in Nederland. Met iDeal voltooi je de betaling eenvoudig en veilig via je eigen bank. Doordat de betaling direct wordt afgerond kunnen we de bestelling meteen in behandeling nemen.


Bancontact

Voor onze belgische vrienden is het mogelijk om een bestelling af te ronden via Bancontact. Dit is de meest gebruikte betaalmogelijkheid in België. Ook met Bancontact is de betaling direct voltooid en kunnen we de verzending direct in behandeling nemen.


Klarna – Achteraf Betalen

Kies je voor Klarna – Achteraf Betalen? Dan hoef je de bestelling pas te betalen nadat deze is geleverd. Zo ben je ervan verzekerd dat de spullen worden geleverd voordat je betaalt! Als je bestelling door Klarna wordt goedgekeurd, nemen we je bestelling direct in behandeling. Wel zo fijn, toch?


CreditCard

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met een creditcard. Aan het einde van het bestelproces wordt je naar de pagina van jouw creditcard provider doorgestuurd.


PayPal

Heb je een PayPal account? Dan kun je je bestelling eenvoudig, veilig en snel betalen via PayPal. Aan het einde van het bestelproces wordt je automatisch doorgestuurd naar PayPal om de betaling te voltooien.


ApplePay

Betaal snel en eenvoudig via ApplePay door je betaling te bevestigen in je Wallet-App via Face-ID of Touch-ID op één van je Apple-apparaten. Zorg ervoor dat de betaling van te voren op je MacBook in je Wallet-App is geactiveerd.


Bankoverschrijving

Wil je het bedrag via de bank overmaken? Kies dan voor bankoverschrijving. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je instructies van onze betaalprovider Mollie.

Let wel op: de bestelling wordt pas in behandeling genomen als we de betaling hebben ontvang. De betaalmethode bankoverschrijving kan tot gevolg hebben dat je de producten later in huis hebt. Wil je de producten zo snel mogelijk bezorgd krijgen? Kies dan een andere betaalmethode.