Speelhuisje Louise deluxe

Speelhuisje Louise deluxe

Houten speelhuisje Louise deluxe van SwingKing heeft aan de voorkant een raam en een 2-delige deur. Het huisje bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Het speelhuisje is waterdicht en bevat een bodem. Dikte van de wand is 1,6cm.
Lees meer..

 279,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

Beschrijving

Met dit speelhuisje wordt buitenspelen zoveel leuker! Beleef de spannendste avonturen in en rond het speelhuisje door je eigen fantasie en creativiteit.

Houten speelhuisje Louise deluxe van SwingKing heeft aan de voorkant een raam en een 2-delige deur. Ook erg leuk om het huisje te schilderen.

Specificaties Speelhuisje Louise Deluxe

  • Speelhuisje Louise Deluxe is geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 10m2
  • Afmeting: 130 x 135 x 145 cm
  • Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar
  • Gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang mee gaat
  • Bevat een bodem
  • Bevat aan de voorkant een raam en een 2-delige deur
  • Wanddikte is 1,6 cm
  • Het huisje is waterdicht

Bezorging Speelhuisje Louise Deluxe

Dit bijzondere Speelhuisje Louise Deluxe wordt door ons met uiterste zorg gereed gemaakt voor verzending. Het speelhuisje wordt door de koeriersdienst van SwingKing op het door jou opgegeven adres afgeleverd. De bezorgkosten hiervoor zijn binnen Nederland altijd gratis! bij een orderwaarde vanaf € 40,- (exclusief de Waddeneilanden). Voor meer informatie over de bezorgkosten buiten Nederland of de Waddeneilanden, het verzoek de uitgebreide bestelinformatie te raadplegen. Uiteraard ontvang je van ons tijdig een mail met daarin de datum van levering én het tijdvak. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 3 en 7 werkdagen. Schikt onze planning je niet? Geen enkel probleem, we leveren je bestelde artikelen net zo lief bij je buren af of in de tuin.

Materiaal gebruik

Speelhuisje Louise Deluxe van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Dit wil zeggen dat het hout van tevoren behandeld is, zodat het hout jarenlang mooi blijft en een lange levensduur geniet. Door de speciale behandeling die het hout heeft ondergaan, wordt schimmelvorming zo veel mogelijk voorkomen. Door het impregneren zie je wat groene plekjes op het hout, dit is heel normaal. Na verloop van een aantal dagen zal dit zo goed als helemaal verdwijnen.
Hout is natuurlijk een natuurproduct. Het ontstaan van kleine scheurtjes in het hout is heel normaal door de invloeden van buitenaf: kou, warmte, vocht of droogte kan de vorm van het hout iets veranderen. De scheurtjes kunnen ook groter of kleiner worden. Dit heeft geen enkele nadelige invloed op de kwaliteit en sterkte van de speelhuisjes.

Speelhuisje Louise Deluxe handleiding

Het speelhuisje wordt geleverd met een handleiding voor de montage zodat je het huisje zelf in elkaar kunt zetten. Wil je de handleiding vast bekijken of ben je de handleiding kwijt geraakt? Dan kun je hem hier downloaden: Handleiding 7850002 Louise deluxe.

EAN code

EAN: 8717306719971

Extra informatie

Gewicht 115 kg
Afmetingen 130 × 135 × 145 cm
Merk

SwingKing

Type Speelhuis

Op de grond

Inclusief bodem

Ja

Taal Handleiding

Nederlands

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 10 m2