Gratis verzending vanaf € 40,-

Speelhuisje Monique

Speelhuisje Monique

Speelhuisje Monique van SwingKing is een blokhut gemaakt van onbehandeld hout. Aan de achterkant – en zijkant is het huisje voorzien van een groot (dicht) raam en aan de voorkant een 1- delige deur. Het dak bevat dakbedekking. Bevat geen bodem. Voor een langere levensduur het hout behandelen.

 269,00

Dit bedrag is inclusief BTW

Waarom Speeltoestel Koning?

Beschrijving

Speelhuisje Monique is een geweldig speelhuis waar iedereen dol op zal zijn. Een leuk basis speelhuisje dat in iedere tuin past.

Speelhuisje Monique van SwingKing is een blokhut gemaakt van onbehandeld hout. Aan de achterkant – en zijkant is het huisje voorzien van een groot (dicht) raam en aan de voorkant een 1- delige deur.

Specificaties Speelhuisje Monique

  • Speelhuisje Monique is geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 10m2
  • Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar
  • Gemaakt van onbehandeld hout. Voor een langere levensduur is het raadzaam het huisje te schilderen aangezien het gemaakt is van onbehandeld hout.
  • Dak is gemaakt van dakleer
  • Huisje bevat geen bodem

Verzendinformatie Speelhuisje Monique

Dit speelhuisje wordt bezorgd door de eigen koeriersdienst van SwingKing. Zo weten we zeker dat het pakket veilig en onbeschadigd wordt geleverd. We zijn hierbij wel afhankelijk van de planning van de chauffeur. Er wordt namelijk alleen gereden met een volle bus, zodat we gratis verzending kunnen aanbieden. Gemiddeld duurt het 3 tot 7 werkdagen voordat een pakket bezorgd wordt. Buiten het hoogseizoen kan dit iets langer zijn, omdat het dan minder druk is. Zodra de planning van de chauffeur bekend is ontvang je een e-mail met daarin de leverdatum en het verwachte tijdvak. Het is prettig als je zelf thuis bent. Mocht je niet thuis zijn, dan probeert de chauffeur het bij de buren of legt hij het pakket op een veilige plek in de tuin.

Materiaal gebruik

Speelhuisje Monique is een huisje dat gemaakt is van onbehandeld vurenhout. Ook al is hout sterk en duurzaam, onbehandeld is het toch ook kwetsbaar. Houtverf en beits beschermen het hout tegen de invloeden van weer en wind. Met de juiste producten kan het hout toch blijven ademen. Voor jarenlang speelplezier en een langere levensduur raden wij daarom aan om dit speelhuisje te schilderen. Zo blijft het huisje langer mooi. Daarnaast kunnen er ook esthetische redenen zijn om een houten speelhuisje te verven. Niet iedereen vindt de typische houtkleur leuk. Maak dus van de nood een deugd door er met allerlei leuke kleurtjes verf of beits een brandweerkazerne, restaurant of kasteel van te maken!

EAN code

EAN: 8717306719483

Extra informatie

Gewicht 80 kg
Afmetingen 120 × 120 × 160 cm
Merk

SwingKing

Type Speelhuis

Op de grond

Inclusief bodem

Nee

Taal Handleiding

Nederlands

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 10 m2

Kleur

blank hout