Speelhuisje Laura

Speelhuisje Laura

Houten speelhuis Laura van SwingKing is een mooi kinderhuis met aan de zijkant een leuke veranda. Het huisje is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. De voor- en zijkant bevat een raam met plexiglas en het dak heeft dakbedekking. Het huisje bestaat uit voorgemonteerde panelen. Wanddikte is 12mm en bodem is 15mm.
Lees meer..

799,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

Beschrijving

Houten speelhuis Laura van SwingKing is een mooi kinderhuis met aan de zijkant een leuke veranda. Het huisje is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. De voor- en zijkant bevat een raam met plexiglas en het dak heeft dakbedekking.

Ook erg leuk om het huisje te schilderen.

Specificaties Speelhuisje Laura

  • Speelhuisje Laura is geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 15m2
  • Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar
  • Gemaakt van geïmpregneerd FCS hout dat jarenlang mee gaat
  • Dak is gemaakt van dakleer
  • Wanddikte 12mm
  • Bodemdikte 15mm
  • Het huisje bestaat uit voorgemonteerd panelen
  • Afmetingen: 225 x 202 x 171 cm

Materiaal

Dit kinderhuisje is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Dat houdt in dat het hout is voorbehandeld, waardoor het jarenlang mee kan gaan. De behandeling zorgt er namelijk voor dat schimmelvorming in de toekomst zoveel mogelijk wordt tegengegaan. Je kunt hierdoor in het begin wat groene plekken op het hout zien. Dit verdwijnt meestal binnen enkele weken.

Hout is een natuurproduct, en kan daarom wat uitzetten of inkrimpen. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. Kleine scheurtjes in het hout kunnen daardoor wat groter of kleiner worden. Dit is heel normaal en heeft geen gevolgen voor de sterkte van de balken. Op vierkante balken is het effect kleiner dan op ronde balken.

Bezorging

Speelhuisje Laura wordt bezorgd door de eigen koeriersdienst van SwingKing. Zo weten we zeker dat het huisje veilig en onbeschadigd wordt bezorgd. We zijn hiervoor afhankelijk van de planning van de chauffeur. Gemiddeld duurt de bezorging 3 tot 7 werkdagen. Buiten het hoogseizoen kan dit wat langer zijn, omdat de chauffeur alleen rijdt als hij een rit met een volle bus kan rijden. Zo houden we de kosten voor de bezorging ook in het laagseizoen zo laag mogelijk. Hierdoor kunnen we gratis bezorging aanbieden op speelhuisje Laura.

Zodra de planning van de chauffeur bekend is, ontvang je een e-mail met daarin de datum en het verwachte tijdvak waarin de chauffeur het pakket komt bezorgen. Ben je niet thuis? Dan probeert hij het bij de buren of legt hij het veilig in de tuin.

Handleiding Speelhuisje Laura

Dit huisje wordt geleverd met papieren handleiding. Enkele delen van het huisje zijn al voorgemonteerd. Wil je alvast bekijken hoe de handleiding eruit ziet? Of ben je de papieren versie kwijt? Download dan hier de digitale handleiding: SwingKing speelhuisje Laura montage handleiding 7850027.

EAN: 8717306720243

Extra informatie

Gewicht 260 kg
Afmetingen 225 × 202 × 171 cm
Merk

SwingKing

Type Speelhuis

Op de grond

Inclusief bodem

Ja

Taal Handleiding

Nederlands

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 15 m2

Kleur

blank hout