Speelhuisje Davey

Speelhuisje Davey

Speelhuisje Davey van SwingKing gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Aan de zijkant voorzien van een raampje met daaronder een plantenbak en aan de voorkant een 2-delige deur. Het dak bestaat uit dakleer en het huisje bevat geen bodem. Dikte van de wand is 1,2cm.
Lees meer..

 285,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe voorraad is

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Met dit speelhuisje beleven je kinderen vele nieuwe avonturen in hun eigen koninkrijk. Speelhuisje Davey van SwingKing gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Aan de zijkant voorzien van een raampje met daaronder een plantenbak en aan de voorkant een 2-delige deur. Ook erg leuk om het huisje te schilderen.

Specificaties Speelhuisje Davey

  • Speelhuisje Davey is geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 10m2
  • Afmetingen (buitenmaat): 125 x 150 x 152 cm
  • Afmetingen: (binnenmaat): 106,5 x 106,5 x 135 cm
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Zijkanten zijn uitwisselbaar. Je bepaalt dus zelf aan welke kant het raam en de bloembak komen
  • Wanddikte is 1,2 cm
  • Speelhuisje Davey bevat geen bodem
  • Dak is gemaakt van dakleer

Materiaal gebruik

Speelhuisje Davey van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC-gecertificeerd vurenhout. Dit betekent dat het hout een behandeling heeft ondergaan waardoor het jarenlang mooi blijft en een lange levensduur heeft. Schimmelvorming wordt door deze behandeling zo veel mogelijk voorkomen. Het kan zijn dat je door het impregneren wat groene plekjes op het hout ziet, dit is heel normaal. Na een aantal dagen is dit zo goed als verdwenen. De dikte van de wanden van speelhuisje Davey is 1,2 cm.

Hout is natuurlijk een natuurproduct. Het ontstaan van kleine scheurtjes in het hout is heel normaal door de invloeden van buitenaf: kou, warmte, vocht of droogte kan de vorm van het hout iets veranderen. De scheurtjes kunnen ook groter of kleiner worden. Dit heeft geen enkele nadelige invloed op de kwaliteit en sterkte van de speelhuisjes. Blootstelling aan weer en wind zorgt er ook voor dat geïmpregneerd hout uiteindelijk gaat vergrijzen.

Bezorging Speelhuisje Davey

Houten speelshuisjes zijn best kwetsbaar om te vervoeren. Daarom dat we dit leuke Speelhuisje Davey met veel zorg gereed maken voor verzending. Het speelhuisje wordt door de bezorgdienst van SwingKing op het door jou opgegeven adres afgeleverd. Zo komt het huisje veilig en onbeschadigd bij je aan.
De bezorgkosten voor dit huisje zijn binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) altijd gratis! Uiteraard ontvang je van ons tijdig een mail met daarin de datum van levering én het tijdvak. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 3 en 7 werkdagen. Dit komt omdat we het liefst met een volle bus op pad gaan omdat we graag het milieu sparen. Mocht je onverhoopt volgens onze planning niet thuis zijn, geen zorgen, we leveren het huisje ook af bij je buren, onder de carport of op een beschutte plek in je tuin.

Montage handleiding

De montage handleiding van speelhuisje Davey wordt standaard op papier meegeleverd bij de bestelling.

EAN code

EAN: 8717306721738

Extra informatie

Product breedte

150

Product lengte

125

Product hoogte

152

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Kleur

blank hout

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding