De populairste SwingKing speelhuisjes van Nederland

De speelhuisjes van SwingKing hebben de afgelopen jaren een enorme toename in populariteit gehad in Nederland. De speelhuisjes zijn van uitstekende kwaliteit en je schaft ze aan voor een zeer degelijke prijs. SwingKing is een merk van het bedrijf Hapro, wat van origine een ijzer- en staalproducent is.

Eerder schreven we al over waarom een speelhuisje in de tuin goed is voor je kinderen. Heb je dit artikel nog niet gelezen, dan raden we zeker aan om dit even te doen.

We zetten de populairste speelhuisjes van SwingKing op een rij. Hopelijk helpt dit jou bij het maken van de juiste keuze.

1. Speelhuisje Louise

Speelhuisje Louise is by far het meest populaire speelhuisje van SwingKing. Het huisje is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jaren lang mee gaat. FSC is een keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Alle andere speelhuisjes zijn overigens van hetzelfde hout gemaakt.

Dit compacte speelhuisje heeft een afmeting van 120 x 120 x 160 cm. Het knusse huisje bevat een boerderij deur die bestaat uit 2 luikjes. Ook zit er een raam aan de zijkant van het huisje. Je kunt zelf kiezen aan welke kant je het raam wilt hebben, want de muren zijn uitwisselbaar. Er zit geen bodem bij en het huisje is geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 10m2.

Klik hier om speelhuisje Louise te bekijken

2. Speelhuisje Louise Deluxe

Na het bewezen succes van het speelhuisje Louise, is er een Deluxe versie gemaakt. Dit huisje is iets groter (130 × 135 × 145 cm) en bevat, in tegenstelling tot het ‘normale’ speelhuisje Louise, een bodem. De voorkant bevat een 2-delige deur en een raam. De plaatsing is geschikt in tuinen vanaf 10m2.

Klik hier om speelhuisje Louise Deluxe te bekijken

3. Speelhuisje Davey

Speelhuisje Davey is ook een compact speelhuisje dat geschikt is voor plaatsing in tuinen vanaf 10m2. Aan de zijkant van het huisje zit een raam met een kleine plantenbak ervoor. In de voorkant zit een 2-delige deur zodat deze ook gebruikt kan worden als raam.

De afmeting van Davey is 125 × 150 × 152 cm. Het dak is gemaakt van dakleer, wat het huisje een luxe uitstraling geeft. Geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 10m2.

Klik hier om speelhuisje Davey te bekijken

4. Speelhuisje Laura

Zet jij liever een vakantievilla voor de kinderen in de tuin? Kijk dan eens naar Speelhuisje Laura. Dit prachtige kinderhuisje heeft aan de zijkant een veranda! Daarnaast zit er aan de voor- en zijkant een raam met plexiglas en het dak heeft dakbedekking.

Het huisje heeft een afmeting van 225 × 202 × 171 cm en wordt geleverd inclusief bodem. Het huisje is daarom geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf c.a. 15m2.

Klik hier om speelhuisje Laura te bekijken

5. Speelhuisje Monique

Dit is een blokhut die gemaakt is van onbehandeld hout. Aan de zijkant én aan de achterkant zit een groot (dicht) raam. Het dak bevat dakbedekking. Er wordt geen bodem meegeleverd. Voor een langere levensduur is het raadzaam het huisje te schilderen aangezien het gemaakt is van onbehandeld hout.

De afmeting van Speelhuisje Monique is 120 × 120 × 160 cm. Het huisje is daarom geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 10m2.

Klik hier om speelhuisje Monique te bekijken

6. Bekijk alle SwingKing Speelhuisjes

Meer speelhuisjes van SwingKing bekijken? Klik dan op onderstaande link.

Bekijk alle speelhuisjes van SwingKing