Aanbouwschommel Roger

Aanbouwschommel Roger

Roger is een complete dubbele aanbouwschommel voor o.a. aan de muur. Bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Grondankers worden erbij geleverd.  
Lees meer..

 179,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Elke ouder wil hetzelfde: een gelukkig kind. Met aanbouwschommel Roger krijg je dat vast en zeker voor elkaar.

Aanbouwschommel Roger is een complete dubbele aanbouwschommel voor o.a. aan de muur. Bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Grondankers worden erbij geleverd.

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 20m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Specificaties aanbouwschommel Roger

  • Afmeting: 270 x 280 x 245 cm.
  • Standaard geleverd met 2 kunststof schommelzitjes.
  • Schommelzitjes voorzien van CE-Keurmerk.
  • Glad geschaafd, splintervrij vierkant FSC gecertificeerd hout van 9 cm dikte.
  • Behandeld voor buiten.
  • Eenvoudige plaatsing aan muur/wand of speelhuisje en in de grond dankzij de prefab stalen hoekverbindingen.
  • Geschikt voor tuinen vanaf 20 m2.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar.

Veiligheid

Om de veiligheid te vergroten is ons advies de twee grondpalen met grondankers (inbegrepen) te verankeren om te voorkomen dat aanbouwschommel Roger kantelt of verschuift. Bij een zachte ondergrond is het aan te bevelen rond de vloerverankeringen cement te gieten. Let erop dat het cement niet boven het speelvlak uitkomt! Ook raden wij aan om bij jonge kinderen altijd toezicht te houden.

Materiaal gebruik

Aanbouwschommel Roger van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC geïmpregneerd hout. FSC (Forest Stewardship Council) is een organisatie die zich bezighoudt met verantwoord bosbeheer. Er wordt op evenwichtige wijze rekening gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij verantwoord bosbeheer horen. Het impregneren zorgt ervoor dat dit hout ongeveer 5 keer langer meegaat dan onbehandeld hout in dezelfde omstandigheden. Zelf dit hout te behandelen tegen weer en wind is dus niet meer nodig. Dat bespaart je tijd én onderhoudskosten. Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Verzendinformatie aanbouwschommel Roger

Als je iets bestelt, wil je er van uitgaan dat je aankoop onbeschadigd bij je wordt thuisbezorgd. Wij zorgen hiervoor door samen te werken met de koeriersdienst van SwingKing. Daarnaast is het milieu voor ons erg belangrijk. Daarom wordt er alleen met een volle bus gestart aan een bezorgdag. De gemiddelde levertijd komt hierdoor neer op 3 tot 7 werkdagen. Een extra voordeel hiervan is dat we je portemonnee sparen. Want binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) kan aanbouwschommel Roger gratis bij je thuis bezorgd worden.

Zodra de route en de planning rond is, ontvang je een mailtje. In dat mailtje krijg je door wat de datum van bezorging is van aanbouwschommel Roger. We doen ons uiterste best ook nog een inschatting te maken van het tijdvak waarbinnen we bij je zullen aanbellen. Ben je niet thuis? Geen zorgen. De chauffeur heeft er geen moeite mee je bestelling in de tuin of bij je buren te bezorgen.

EAN code

EAN: 8717306719391

Extra informatie

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Product breedte

270

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Product lengte

280

Materiaal

Hout

Product hoogte

245

Type balken

Vierkant

Lengte bovenbalk

270 cm

Lengte palen

270 cm

Diameter bovenbalk

9 cm

Diameter palen

7 cm

Type schommelzitje

Plankschommel

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding