Schommel Noortje

Schommel Noortje

Speeltoestel Noortje van rond hout met een dubbele schommel, trap, klimtouw en een 3 meter glijbaan met wateraansluiting. Schommelzitjes zijn te vervangen door andere accessoires. Speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).
Lees meer..

 359,00

10% bundelkorting op stevige verankering!

SwingKing Grondankers 500mm (4 stuks verpakking)

4 stuks grondankers 500mm voor stevige verankering van de schommels en speeltoestellen in de grond. De grondankers zijn thermisch verzinkt waardoor ze niet zullen roesten. De grondankers worden geleverd met schroef en sluitring.

SwingKing Grondankers 500mm (2 stuks verpakking)

2 stuks grondankers 500mm voor stevige verankering van de schommels en speeltoestellen in de grond. De grondankers zijn thermisch verzinkt waardoor ze niet zullen roesten. De grondankers worden geleverd met schroef en sluitring.

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Samen spelen is natuurlijk veel leuker dan alleen. Schommel Noortje biedt veel mogelijkheden waardoor samen buitenspelen nog véél leuker wordt!

Speeltoestel Noortje van SwingKing is gemaakt van rond hout en bevat een dubbele schommel, trap, klimtouw en een 3 meter glijbaan met wateraansluiting. Schommelzitjes zijn te vervangen door andere accessoires. Speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 6 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 40m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

Specificaties schommel Noortje

 • Afmeting: 450 x 375 x 220 cm
 • Diameter bovenbalk: 10 cm, diameter palen: 8 cm.
 • Standaard geleverd met een glijbaan van 3 meter lang.
 • Kies je favoriete kleur glijbaan.
 • Schommelzitjes voorzien CE-Keurmerk.
 • Glad geschaafd, splintervrij FSC gecertificeerd rond hout.
 • Behandeld voor buiten.
 • Inclusief wateraansluiting voor het creëren van een waterglijbaan.
 • Geschikt voor tuinen vanaf 40 m2.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar.

Veiligheid

Ongelukken kun je voorkomen door ervoor te zorgen dat het spelen met schommel Noortje veilig kan. Daarom geven wij het advies om de grondpalen met grondankers (niet inbegrepen) te verankeren. Door de grondpalen te verankeren voorkom je dat schommel Noortje bij té intensief spel kantelt. Cement rondom de grondankers biedt extra veiligheid. Met name bij een zachte ondergrond. Let erop dat het cement niet boven het speelvlak uitkomt! In ons assortiment kun je kiezen uit diverse grondankers. Houd ook altijd toezicht op de spelende kinderen.

Ook schommel Noortje van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC geïmpregneerd hout. Dat betekent dat je niet zelf nog aan de slag moet met verf/beits en kwast. Geïmpregneerd hout gaat in dezelfde omstandigheden zo’n 5 keer langer mee dan hout dat niet behandeld is. Dat betekent dat na het opbouwen de kinderen direct plezier kunnen hebben van schommel Noortje.

Verzendinformatie schommel Noortje

Ook schommel Noortje wordt met uiterste zorg gereed gemaakt voor verzending. De bezorging vindt plaats door de bezorgdienst van SwingKing. Woon je in Nederland? Dan kost het je helemaal niks om schommel Noortje thuis te krijgen. Voor de Waddeneilanden en het buitenland geldt er een uitzondering. Lees voor meer informatie hierover de uitgebreide bestelinformatie op onze website. Zodra de planning gereed is, ontvang je een bericht met daarin de datum van levering én het tijdvak. De gemiddelde levertijd bedraagt tussen de 3 en 7 werkdagen. Schikt onze planning je niet? Geen enkel probleem, we leveren schommel Noortje ook bij je buren of leggen schommel Noortje in je tuin.

EAN codes schommel Noortje

 • Violet: 8717306721004
 • Turquoise blauw: 8717306720991
 • Rood: 8717306720984
 • Groen: 8717306720977
 • Geel: 8717306720960
 • Appelgroen: 8717306720946
 • Blauw: 8717306719414

Extra informatie

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Rood, Turquoise blauw, Violet

Product breedte

450

Product lengte

375

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Product hoogte

220

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Rond

Lengte bovenbalk

380 cm

Lengte palen

250 cm

Diameter bovenbalk

10 cm

Diameter palen

8 cm

Type schommel

Schommeltoestel

Type schommelzitje

Plankschommel

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding