Schommel Danielle

Schommel Danielle

Complete houten schommel, Danielle. Bestaat uit een dubbele schommel, duo schommel en touwladder. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).
Lees meer..

 244,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe voorraad is

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Een speelplek in je tuin voor maar liefst 5 kiddo’s die samen tussen de wolken zweven en de leukste avonturen beleven. Schommel Danielle is dan ook een geschenk uit de hemel. Een kinderfeestje is nóg leuker met schommel Danielle in je tuin. Ja, ook als je (veel) ouder dan 12 jaar bent.

Complete houten schommel Danielle van SwingKing. Bestaat uit een dubbele schommel, duo schommel en touwladder. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

Specificaties schommel Danielle

  • Afmeting: 390 x 220 x 220 cm
  • TüV en FSC gecertificeerd.
  • Inclusief bevestigingsmateriaal.
  • Diameter bovenbalk: 10 cm, diameter palen: 8 cm.
  • Geschikt voor tuinen vanaf 30 m2.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar.
  • Dankzij de montage handleiding is monteren snel en eenvoudig.
  • Let op: dit artikel is exclusief grondankers.

Veiligheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je kunt ze nooit helemaal voorkomen. Toch kun je er wel voor zorgen dat je het risico op ongelukken zo klein mogelijk maakt. Dit kan door juist deze schommel extra goed in de grond te verankeren met grondankers. Grondankers zorgen ervoor dat zelfs wanneer er heel intensief door meerdere kinderen wordt geschommeld en geklauterd, schommel Danielle hoe dan ook heel stevig blijft staan. Voor nóg meer veiligheid, giet je wat cement rondom de grondankers. Dit is vooral aan te bevelen wanneer de grond zacht is. In ons assortiment kun je kiezen uit diverse grondankers. Zorg ervoor dat je altijd toezicht kunt houden op de spelende kinderen.

Materiaal keuze

Hout is een natuurlijk product. Ondanks dat het hout van schommel Danielle geïmpregneerd FSC hout is, kunnen door zon en hitte kleine scheurtjes in vooral ronde palen ontstaan. Bij nat weer zullen eventuele scheurtjes minder zijn. Het toegepaste hout is echter duurzaam. Hierdoor zal dit natuurlijke proces geen enkele invloed hebben op de stevigheid en stabiliteit van schommel Danielle.

Verzendinformatie schommel Danielle

Schommel Danielle wordt rechtstreeks door SwingKing en hun eigen bezorgdienst gratis bij je thuis afgeleverd. Wanneer je de bestelling hebt afgerond en betaald, zal de bezorging van schommel Danielle worden ingepland. Zodra de planning gereed is, ontvang je hiervan bericht. Tijdens het hoogseizoen is de bezorgtermijn tussen 3 en 7 werkdagen. Er kan niet alleen binnen Nederland worden bezorgd maar ook naar België. Voor bezorging naar België of de Waddeneilanden gelden andere voorwaarden. Zie hiervoor onze bestelinformatie. Past de bezorgdatum en/of het tijdvak niet binnen je eigen planning dan kan de schommel ook zonder enige moeite afgeleverd worden bij je buren. Of misschien wel op een veilige plek in je tuin. Geef dit tijdig aan, zodat misverstanden en te lange wachttijd kan worden voorkomen.

EAN code

EAN: 8717306719377

Extra informatie

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Product breedte

390

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Product lengte

220

Materiaal

Hout

Product hoogte

220

Type balken

Rond

Lengte bovenbalk

350 cm

Lengte palen

250 cm

Diameter bovenbalk

10 cm

Diameter palen

8 cm

Type schommel

Schommeltoestel

Type schommelzitje

Duoschommel, Plankschommel

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding