Nestschommel Chantal

Nestschommel Chantal

Complete houten nestschommel Chantal. Nestschommel is verstelbaar in hoogte en heeft een diameter van 100cm. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).
Lees meer..

 279,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

Beschrijving

Nestschommel Chantal is groot en stevig genoeg voor meerdere kinderen om te schommelen en te spelen. Non-stop plezier voor jouw kind en vriendjes en vriendinnetjes om samen te spelen!

Complete houten nestschommel Chantal van SwingKing. Nestschommel is verstelbaar in hoogte en heeft een diameter van 100cm. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 20m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

Max belastbaar gewicht: 100kg

Specificaties Nestschommel Chantal

  • Nestschommel Chantal is geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 20 m2
  • Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar
  • De afmetingen zijn 240 x 220 x 220 cm
  • Maximale belasting tot 100 kg
  • Prefab schommel met CE-Keurmerk, snel te plaatsen dankzij prefab stalen balkverbinders
  • Glad geschaafd rondhout van 10 cm dikte
  • Exclusief grondankers (aanbevolen)

Materiaal gebruik

Nestschommel Chantal is gemaakt van stevig geïmpregneerd FSC gecertificeerd hout. Als je kiest voor nestschommel Chantal maak je een milieuverantwoorde keuze. Voor elke boom die wordt gekapt, wordt een nieuwe boom geplant. Het hout behoeft geen extra behandeling om toch jarenlang mee te gaan.

Verzendinformatie Nestschommel Chantal

Als je eenmaal een keuze hebt weten te maken uit ons uitgebreide assortiment, is het nog even wachten op je bestelling. Om het milieu én jouw portemonnee gunstig gezind te zijn, rijdt de chauffeur van SwingKing alleen met een volle bus. Wat betekent dat de levering van nestschommel Chantal binnen 3 tot 7 werkdagen zal plaatsvinden. Dit spaart zowel het milieu als jouw portemonnee. De bezorging van nestschommel Chantal is namelijk binnen Nederland gratis. Met uitzondering van de Waddeneilanden. Zodra de planning gereed is, ontvang je een mail met daarin aangekondigd de dag én het tijdvak waarbinnen de chauffeur voor je deur staat. Ben je niet thuis? Geen probleem. Als jij het goed vindt legt de chauffeur de nestschommel op een veilige plek in je tuin of vraagt hij je buren om de nestschommel in ontvangst te nemen.

EAN code

EAN: 8717306719360

Extra informatie

Gewicht 66 kg
Afmetingen 220 × 240 × 220 cm
Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Rond

Lengte bovenbalk

200 cm

Lengte palen

250 cm

Diameter bovenbalk

10 cm

Diameter palen

8 cm

Type schommelzitje

Nestschommel

Type schommel

Schommeltoestel

Verzending breedte (cm)

250

Verzending hoogte (cm)

18

Verzending lengte (cm)

28

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 20 m2