Speeltoren Lancelot

Speeltoren Lancelot

Speeltoren Lancelot met een 2,5 meter lange glijbaan en handgreepset. Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden geadviseerd (exclusief).
Lees meer..

 499,00

Beschrijving

Speeltoren Lancelot van SwingKing met een 2,5 meter glijbaan en handgreepset. Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden aanbevolen (exclusief). Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijv. een telefoon of een verrekijker. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Specificaties speeltoren Lancelot

  • Materiaal: geïmpregneerd hout en kunststof
  • Afmetingen: 110 x 110 x 195 cm (L x B x H)
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen/gebieden: ongeveer 30 m²
  • De wanden zijn uitwisselbaar, dus je bepaalt zelf waar de deur komt
  • Bevat: Houten toren, glijbaan, en handgreepset en montagehandleiding

Materiaal gebruik

Speeltoren Lancelot is gemaakt van vierkante houten balken. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming in de toekomst wordt voorkomen. Hierdoor gaan onze speeltoestellen in de tuin jarenlang mee.

De handleiding wordt meegeleverd op papier. Download de digitale versie hier, zodat je hem alvast kunt bekijken: Handleiding SwingKing speeltoren Lancelot 7850046

Bezorging SwingKing Lancelot

De bezorging van Speeltoestel Lancelot wordt geregeld door SwingKing. Zo weten we zeker dat het pakket veilig en onbeschadigd wordt bezorgd. Om gratis bezorging te kunnen aanbieden rijdt de chauffeur niet met een lege bus. Daarom zijn we voor de levertijd afhankelijk van de planning van de chauffeur. In het laagseizoen kan de levertijd dus wat langer zijn. Gemiddeld is de bezorgtijd 3 tot 7 werkdagen. Zodra de planning van de chauffeur bekend is, ontvang je een e-mail met daarin een datum en tijdvak voor de bezorging. Je hoeft niet perse thuis te zijn. Als je niet thuis bent probeert de chauffeur het bij de buren of op een veilige plek in de tuin.

EAN codes van de varianten

  • Groen: 8717306722247
  • Geel: 8717306722223
  • Rood: 8717306722254
  • Blauw: 8717306722230

Extra informatie

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Rood

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Onderdelen toestel

Glijbaan

Verzending breedte (cm)

250

Verzending hoogte (cm)

28

Verzending lengte (cm)

117

Oppervlakte

1 m2

Lengte glijbaan

250 cm

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 30 m2