Speeltoestel Maria

Aanbieding!

Speeltoestel Maria

Speeltoestel Maria van vierkant hout heeft een dubbele schommel. Aan de toren zit een 1,75 meter glijbaan en klimstenen. De ruimte onder de toren is te gebruiken als zandbak. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 6 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).
Lees meer..

Oorspronkelijke prijs was: € 286,00.Huidige prijs is: € 267,00.

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Speeltoestel Maria van SwingKing van vierkante balken heeft een dubbele schommel. Aan de toren zit een 1,75 meter glijbaan en klimstenen. De ruimte onder de toren is te gebruiken als zandbak. De schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Dit speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 6 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30 m². Accessoires zijn makkelijk te wisselen en uit te breiden waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

Specificaties speeltoestel Maria

  • Materiaal: geïmpregneerd hout en kunststof
  • Afmetingen: 160 x 295 x 210 cm (L x B x H)
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen/gebieden: ongeveer 30 m²
  • Bevat: speeltoren met klimwand, glijbaan, twee schommels, handgrepen, klimstenen en montagehandleiding

Materiaal gebruik

Speeltoestel Maria van SwingKing is gemaakt van vierkante houten balken. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming in de toekomst wordt voorkomen.

De montage handleiding van speeltoestel Maria wordt op papier meegeleverd bij het pakket.

Verzendinformatie SwingKing

Het speeltoestel wordt bezorgd door de koeriersdienst van SwingKing. Zo weten we zeker dat het pakket veilig en onbeschadigd wordt bezorgd. Voor de levertijd zijn we afhankelijk van de planning van SwingKing. De chauffeur rijdt namelijk niet met een lege bus. Hierdoor kunnen we gratis verzending aanbieden! Gemiddeld duurt het 3 tot 7 werkdagen voordat de planning vol zit. In het laagseizoen kan dit iets langer duren. Zodra de planning bekend is, ontvang je een e-mail met daarin de bezorgdatum en tijdvak waarin Speeltoestel Maria van SwingKing geleverd wordt. Je hoeft niet thuis te zijn. Als je er niet bent, legt de chauffeur het op een veilige plek in de tuin of wordt het pakket bij de buren bezorgd.

EAN codes van de varianten

  • Rood: 8717306722216
  • Groen: 8717306722209
  • Blauw: 8717306722193
  • Geel: 8717306725200
  • Appelgroen: 8717306725194

Extra informatie

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Rood

Product breedte

295

Product lengte

160

Product hoogte

210

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Oppervlakte

5 m2

Lengte glijbaan

175 cm

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding