Speeltoestel Irma Small

Speeltoestel Irma Small

Speeltoren met een 1,2 meter glijbaan, klimstenen en drie handgreepsets. Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC® gecertificeerd hout dat jarenlang meegaat. Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijvoorbeeld een telefoon of een verrekijker. 4 Grondankers worden aanbevolen (exclusief).
Lees meer..

 159,00

10% bundelkorting op stevige verankering!

SwingKing Grondankers 500mm (4 stuks verpakking)

4 stuks grondankers 500mm voor stevige verankering van de schommels en speeltoestellen in de grond. De grondankers zijn thermisch verzinkt waardoor ze niet zullen roesten. De grondankers worden geleverd met schroef en sluitring.

Webshop Trustmark and customer reviews

Andere suggesties…

Beschrijving

Speeltoren Irma Small van SwingKing met een 1,2 meter glijbaan, klimstenen en drie handgreepsets. Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC gecertificeerd hout dat jarenlang meegaat. Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijvoorbeeld een telefoon of een verrekijker. 4 Grondankers worden aanbevolen (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 20m2. Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijv. een telefoon of een verrekijker. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires. Onder de toren is er ruimte voor een zandbak.

Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Specificaties speeltoestel Irma Small

  • Materiaal: geïmpregneerd FSC hout
  • Afmetingen (LxBxH): 190 x 66 x 125 cm
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 20m2
  • Geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar

Materiaal gebruik

Speeltoren Irma Small van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Dit betekent dat het hout vooraf is behandeld, zodat het jarenlang mee gaat. De behandeling van het hout zorgt er namelijk voor dat schimmelvorming in de toekomst sterk verminderd wordt. Door het impregneren ontstaan er vaak wat groene plekjes op het hout.

Hout is een natuurproduct. Daardoor zal het ook blijven werken. Het kan dus zijn dat er kleine scheurtjes in het hout ontstaan. Afhankelijk van het weer kunnen deze scheurtjes iets groter of kleiner worden. Dit heeft geen gevolgen voor de stevigheid van de palen. Bij vierkante palen is het effect minder sterk dan bij ronde palen.

Bezorging van Irma Small

Speeltoestel Irma Small wordt bezorgd met het eigen vervoer van SwingKing. Zo weten we zeker dat de pakketten veilig en onbeschadigd worden bezorgd.

De bezorging duurt gemiddeld 3 tot 7 werkdagen. Hiervoor zijn we afhankelijk van de planning van de chauffeur. Buiten het hoogseizoen kan het voorkomen dat de chauffeur een minder volle planning heeft, waardoor hij minder vaak rijdt. Dan kan de levertijd tot 2 weken oplopen. Door de chauffeur alleen met volle bussen te laten rijden houden we de bezorgkosten ook buiten het hoogseizoen zo laag mogelijk.

EAN codes van de varianten:

  • Blauw: 8717306725095
  • Appelgroen: 8717306725101
  • Geel: 8717306725163
  • Groen: 8717306725118
  • Rood: 8717306725125

Extra informatie

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Kleur

blank hout

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Rood

Leeftijdscategorie

2-5 jaar

Type balken

Vierkant

Materiaal

Hout

Merk

SwingKing

Lengte glijbaan

120 cm

Taal Handleiding

Nederlands

Onderdelen toestel

Glijbaan, Klimwand, Zandbak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding