Speeltoestel Lizzy

Complete speeltoren met een trap, een 2,5 meter glijbaan en in de toren een stuurwiel en telescoop. Bovenop de toren is er dakzeil bevestigd. Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij aanbevolen (niet standaard meegeleverd).
Lees meer..

 359,00

Wissen

Beschrijving

Complete speeltoren Lizzy van SwingKing met een trap, een 2,5 meter glijbaan en in de toren een stuurwiel en telescoop. Bovenop de toren is er dakzeil bevestigd. Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden aanbevolen (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30 m². Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijv. een telefoon of een verrekijker. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Specificaties speeltoestel Lizzy

  • Materiaal: geïmpregneerd hout en kunststof
  • Afmetingen: 90 x 390 x 290 cm (L x B x H)
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen/gebieden: ongeveer 30 m²
  • Bevat: Speeltoren met trap, glijbaan, handgreepset, stuurwiel, telescoop en een montagehandleiding

Materiaal gebruik

Speeltoestel Lizzy is gemaakt van vierkante houten balken. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming op de speeltoestellen in de toekomst wordt voorkomen.

Verzendinformatie SwingKing Lizzy

Speeltoestel Lizzy wordt door de koeriersdienst van SwingKing bezorgd. Zo weten we zeker dat het product veilig en onbeschadigd bezorgd wordt. We zijn hiervoor afhankelijk van de planning van de chauffeur. Die rijdt namelijk niet met een lege bus, zodat we de bezorgkosten gratis kunnen aanbieden. Afhankelijk van de drukte kan de levertijd dus variëren. Normaal gesproken is dit 3 tot 7 werkdagen. Buiten het hoogseizoen kan dit wat langer zijn, omdat de planning dan minder vol is. Zodra de planning van de chauffeur bekend is, ontvang je een mail met de afleverdatum en het tijdvak waarin de chauffeur bij jou thuis is.

EAN codes van de varianten

  • Rood: 8717306720861
  • Groen: 8717306720854
  • Geel: 8717306720847
  • Blauw: 8717306719469
  • Appelgroen: 8717306720823

Extra informatie

Gewicht 144 kg
Afmetingen 90 × 390 × 290 cm
Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Rood

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Lengte palen

240 cm

Diameter bovenbalk

9 cm

Onderdelen speeltoestellencombinatie

Glijbaan, Zandbak

Verzending breedte (cm)

250

Verzending hoogte (cm)

37

Verzending lengte (cm)

68

Oppervlakte

4 m2

Lengte glijbaan

250 cm

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 30 m2