Schommel Charlotte

Schommel Charlotte

Complete dubbele houten schommel met touwladder, Charlotte. Schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar. De touwladder en schommelzitjes zijn ook vervangbaar door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).
Lees meer..

 179,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

10% bundelkorting op stevige verankering!

SwingKing Grondankers 500mm (4 stuks verpakking)

4 stuks grondankers 500mm voor stevige verankering van de schommels en speeltoestellen in de grond. De grondankers zijn thermisch verzinkt waardoor ze niet zullen roesten. De grondankers worden geleverd met schroef en sluitring.

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Complete dubbele houten schommel met touwladder Charlotte van SwingKing. Schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar. De touwladder en schommelzitjes zijn ook vervangbaar door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 25m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Specificaties

  • Geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 25m2
  • Totale afmetingen (L x B x H): 220 x 340 x 220 cm
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Lengte bovenbalk is 300 cm

Materiaal

Schommel Charlotte is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Dit betekent dat het hout vooraf is behandeld waardoor het jarenlang mee gaat. Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

Levering

Schommel Charlotte wordt bezorgd door de eigen koeriersdienst van SwingKing. Zo weten we zeker dat het pakket veilig en onbeschadigd bij je thuis wordt afgeleverd. De levering duurt gemiddeld 3 tot 7 werkdagen. Buiten het hoogseizoen kunnen de levertijden iets oplopen, omdat de chauffeur dan een minder volle planning heeft. Om de bezorgkosten laag te houden rijdt de chauffeur namelijk alleen met een volle bus.

Zodra de planning van de chauffeur bekend is ontvang je een e-mail met de bezorgdatum en het tijdvak waarin het pakket bezorgd wordt. Ben je niet thuis? Dan levert de chauffeur het pakket bij de buren of ergens op een veilige plek in de tuin.

Handleiding

Bij de levering van het pakket wordt ook de montage handleiding van Schommel Charlotte geleverd. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het toestel in elkaar kunt zetten. Wil je hem later nog digitaal hebben? Of nu alvast bekijken hoe je hem kunt monteren? Download dan hier de digitale handleiding.

EAN: 8717306719070

Extra informatie

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Product breedte

340

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Product lengte

220

Materiaal

Hout

Product hoogte

220

Type balken

Rond

Lengte bovenbalk

300 cm

Lengte palen

250 cm

Diameter bovenbalk

10 cm

Diameter palen

8 cm

Type schommel

Schommeltoestel

Type schommelzitje

Plankschommel

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding