Schommel Analies

Schommel Analies

Complete enkele houten schommel, Analies. Schommelzitje is in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).
Lees meer..

 184,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

Beschrijving

Ben je opzoek naar een leuke enkele houten schommel voor in de tuin? Dan is schommel Analies van SwingKing echt iets voor jou. Op deze schommel kunnen kinderen jarenlang plezier hebben. Het schommelzitje is in hoogte verstelbaar.

Complete enkele houten schommel, Analies. Schommelzitje is in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 20m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Specificaties Schommel Analies

  • Totale afmetingen (L x B x H): 220 x 240 x 220 cm
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 20m2
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • De bovenbalk is 200 cm
  • Schommel is gemaakt van ronde palen

Materiaal gebruik

Schommel Analies is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang mee gaat. Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

Verzendinformatie

De levering van schommel Analies duurt ongeveer 3 tot 7 werkdagen.  Buiten het hoogseizoen kan dit iets langer oplopen. Voor de levering maken we gebruik van de vervoersdienst van SwingKing. Zo weten we zeker dat het product veilig en onbeschadigd wordt afgeleverd. Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden rijdt de chauffeur alleen met een volle planning. Daardoor kan het in het laagseizoen wat langer duren voordat het pakket wordt bezorgd. Zodra de planning definitief bekend is gemaakt, ontvang je een bericht met de leverdatum en een tijdvak.

Montage handleiding

Bij de levering wordt de montage handleiding op papier meegeleverd. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je Schommel Analies in elkaar kunt zetten. Wil je hem liever digitaal hebben of van te voren alvast bekijken? Dan kun je de handleiding hier digitaal downloaden.

EAN: 8717306719063

Extra informatie

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Rond

Lengte bovenbalk

200 cm

Lengte palen

250 cm

Diameter bovenbalk

10 cm

Diameter palen

8 cm

Type schommel

Schommeltoestel

Type schommelzitje

Plankschommel

Verzending breedte (cm)

250

Verzending hoogte (cm)

18

Verzending lengte (cm)

28

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 20 m2