Speeltoren Mario

Speeltoren Mario

Speeltoren Mario: met een 2,5 meter glijbaan, knopentouw, handgreepset en telescoop. Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Set van 4 grondankers wordt erbij geadviseerd (niet standaard meegeleverd).
Lees meer..

 379,00

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Speeltoren Mario van SwingKing met een 2,5 meter glijbaan, knopentouw, handgreepset en telescoop. De Swingking Mario is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Deze toren is geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30 m². Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijvoorbeeld een telefoon of een verrekijker. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires. Voor een veilige bevestiging van de speeltoren wordt een set van 4 grondankers geadviseerd (worden niet standaard meegeleverd). Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

TIP: onderin de speeltoren is plek voor een zandbak!

Specificaties SwingKing speeltoren Mario

  • Afmetingen: 421 x 350 x 297 cm
  • Glijbaan 250cm
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Geschikt voor tuinen/ruimtes vanaf ca. 30 m²
  • Bevat: Houtpakket, glijbaan, handgreepset, knopentouw, telescoop, bevestigingsmaterialen (exclusief grondankers en een montagehandleiding.

Materiaal gebruik

Het huisje is gemaakt van vierkante houten balken. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming in de toekomst wordt voorkomen.

Handleiding Speeltoren Mario

Een geprinte handleiding wordt bij speeltoren Mario geleverd.

EAN codes van de varianten

  • Appelgroen: 8717306722636
  • Rood: 8717306721837
  • Groen: 8717306722155
  • Geel: 8717306722148
  • Blauw: 8717306721264

Extra informatie

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Rood

Product breedte

104

Product lengte

120

Product hoogte

210

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Onderdelen toestel

Glijbaan, Klimtouw, Zandbak

Oppervlakte

1 m2

Lengte glijbaan

250 cm

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding