Speeltoestel Bokito

Speeltoestel Bokito

Compleet klimtoestel van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Bevat een wand met klimstenen, touwladder, klimtouw, klimnet en een duikelstang. 6 grondankers worden erbij geadviseerd (niet standaard meegeleverd).
Lees meer..

 449,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

Beschrijving

Compleet klimtoestel Bokito van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Bevat een wand met klimstenen, touwladder, klimtouw, klimnet en een duikelstang. 6 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).

Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer. Daardoor gaan de houten speeltoestellen jarenlang mee.

Specificaties speeltoestel Bokito

  • Materiaal: geïmpregneerd hout
  • Afmetingen: 120 x 240 x 220 cm (L x B x H)
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen/gebieden: ongeveer 25 m²
  • Bevat: 1 klimmuur, 1 touwladder, 1 klimnet, 1 gymnastiek stang en montagehandleiding

Materiaal gebruik

Speeltoestel Bokito is gemaakt van vierkante houten balken. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming in de toekomst wordt voorkomen.

Er wordt een papieren handleiding meegeleverd. Liever digitaal downloaden of vooraf de montage instructies alvast doornemen? Download dan hier de handleiding: Handleiding SwingKing klimtoestel Bokito 7850025

Verzending SwingKing Bokito

Speeltoestel Bokito wordt gewoonlijk binnen 3 tot 7 werkdagen bezorgd door de koeriersdienst van SwingKing. Zo wordt het veilig en onbeschadigd bezorgd. We zijn hiervoor wel afhankelijk van de planning van de chauffeur. Om gratis verzending te kunnen aanbieden, rijdt de chauffeur niet met een lege bus. Daardoor kan het in het laagseizoen wat langer duren voordat de bestelling wordt bezorgd. Zodra de planning bekend is ontvang je een e-mail met een bezorgdatum en tijdvak.

EAN: 8717306719513

Extra informatie

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Lengte palen

210 cm

Diameter palen

9 cm

Onderdelen toestel

Klimnet, Klimtouw, Klimwand

Verzending breedte (cm)

240

Verzending hoogte (cm)

38

Verzending lengte (cm)

55

Oppervlakte

3 m2

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 25 m2