Schommel Lucy

Schommel Lucy

Complete dubbele schommel van vierkant hout. Schommelzitjes zijn verstelbaar in hoogte en ook te vervangen door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Grondankers worden erbij geleverd.
Lees meer..

249,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

Beschrijving

Schommel Lucy maakt het mogelijk om als een echte Tarzan van de jungle, maar dan in je eigen achtertuin, te schommelen.

Schommel Lucy van SwingKing is een complete dubbele schommel van vierkant hout. Schommelzitjes zijn verstelbaar in hoogte en ook te vervangen door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Grondankers worden erbij geleverd.

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 25m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Specificaties Schommel Lucy

  • Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 25 m2
  • Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar
  • De afmetingen zijn 245 x 270 x 280 cm
  • Maximale belasting van 1 schommel is 50 kg
  • Vierkant geschaafd hout
  • Dikte staanders: 70 mm x 70 mm, dikte bovenste paal: 90 mm x 90 mm
  • Grondankers inbegrepen

Materiaal gebruik

Schommel Lucy is gemaakt van geïmpregneerd FSC gecertificeerd hout. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Dit hout heeft geen extra behandeling meer nodig maar zal dankzij het impregneren gedurende vele jaren in perfecte staat blijven. Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Het hout is al op maat gezaagd waardoor samen met de meegeleverde montagehandleiding schommel Lucy eenvoudig te monteren is.

Verzendinformatie schommel Lucy

Schommel Lucy kan al binnen 3 tot 7 werkdagen bij je thuis worden afgeleverd. De bezorging vindt plaats door de eigen bezorgdienst van SwingKing. We vinden het milieu belangrijk, daarom rijdt de chauffeur alleen met een volle bus. Voor schommel Lucy kunnen we gratis bezorging aanbieden. Woon je op de Waddeneilanden of in België? Hiervoor geldt een uitzondering wat bezorgkosten betreft. Je leest er alles over op onze pagina ‘Bestelinformatie’.

Je ontvangt een datum met tijdsaanduiding wanneer de levering gepland staat. Lukt het je onverhoopt niet om thuis te zijn? Geen enkel probleem. Het is geen moeite voor de chauffeur om even bij je buren aan te bellen. Of hij legt schommel Lucy in jouw tuin op een veilige plek neer.

EAN code schommel Lucy

EAN: 8717306719407

Extra informatie

Gewicht 35 kg
Afmetingen 280 × 270 × 245 cm
Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Lengte bovenbalk

270 cm

Lengte palen

270 cm

Diameter bovenbalk

9 cm

Diameter palen

7 cm

Type schommel

Schommeltoestel

Type schommelzitje

Plankschommel

Verzending breedte (cm)

270

Verzending hoogte (cm)

14

Verzending lengte (cm)

24

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 25 m2