Schommel Bernedette

Schommel Bernedette

Complete dubbele houten schommel, Bernedette. Schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).
Lees meer..

 189,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

Beschrijving

Complete dubbele houten schommel Bernedette van SwingKing. Schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar en ook te vervangen door andere accessoires. Schommel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. 4 Grondankers worden erbij geadviseerd (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 25m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Hout is en blijft een natuurproduct ook als het bewerkt is en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal.

Specificaties schommel Bernedette

  • Geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 25m2
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • De bovenbalk is 250 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 2x 50kg
  • Afmetingen: 220 x 290 x 220 cm

Materiaal

Schommel Bernedette van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Dit is een natuurproduct en zal dus altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijv. ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Doordat het hout is geïmpregneerd gaat het jarenlang mee. Er kunnen wat groene plekken ontstaan op het hout. Deze verdwijnen vaak binnen een aantal dagen. Door de voorbehandeling van het hout wordt schimmelvorming in de toekomst tegengegaan.

Leverinformatie

Schommel Bernedette wordt bezorgd door de eigen bezorgservice van SwingKing. Zo weten we zeker dat het pakket veilig en onbeschadigd bezorgd wordt. Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden rijdt de chauffeur niet met lege busjes door Nederland. De gemiddelde levertijd is 3 tot 7 werkdagen. Buiten het hoogseizoen kan dit iets langer oplopen. Zodra de planning van de chauffeur bekend is ontvang je een e-mailbericht met daarin de leverdatum en het tijdvak waarin de chauffeur bij jouw huis is. Mocht je niet thuis zijn, dan probeert de chauffeur het bij de buren of of legt hij het pakket op een veilige plek in de tuin.

EAN: 8717306719353

Extra informatie

Gewicht 66 kg
Afmetingen 220 × 290 × 220 cm
Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Rond

Lengte bovenbalk

250 cm

Lengte palen

250 cm

Diameter bovenbalk

10 cm

Diameter palen

8 cm

Type schommel

Schommeltoestel

Type schommelzitje

Plankschommel

Verzending breedte (cm)

250

Verzending hoogte (cm)

16

Verzending lengte (cm)

28

Aanbevolen tuin oppervlakte

Vanaf 25 m2