Kelly Zandbak met waterbakken en bankje Antraciet/bruin

Kelly Zandbak met waterbakken en bankje Antraciet/bruin

De Kelly zandbak met bakken en bankje antraciet/bruin van AXI staat garant voor urenlang speelplezier in de tuin!
Lees meer..

 159,99

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

De Kelly zandbak met bakken en bankje antraciet/bruin van AXI staat garant voor urenlang speelplezier in de tuin! Kelly is gemaakt van stabiel en duurzaam FSC hout en is voorzien van een handig afdekzeil en gronddoek. Hierdoor blijft het zand in de zandbak veilig en schoon. De uitneembare bakken kunnen eenvoudig met water of zand worden gevuld. Kinderen kunnen daardoor zowel spelen in het zand of lekker kliederen met het water, terwijl ze op het bankje zitten. De plaat van het bankje kan eenvoudig worden afgenomen waardoor extra bergruimte voor speelgoed ontstaat. Zo heb je altijd het speelgoed netjes opgeborgen en in de buurt! Twee hoekplankjes van de zandbak zijn voorzien van een gat om een parasol (optioneel) in te plaatsen, zodat je kinderen ook in de schaduw kunnen spelen als de zon schijnt. De zandbak is ruim en kan gevuld worden met ongeveer 425 kg zand (niet inbegrepen). Geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Spelen met zand en water

Vul de blauwe bakken met zand en water laat je kinderen lekker spelen met het natte zand. Ideaal tijdens mooi weer! In het natte zand kan lekker gekliederd en gekneed worden. Door de vastere vorm van het zand kunnen je kinderen nog beter zandkastelen en moddertaartjes bouwen!

Schoon speelzand

Veilig en schoon speelzand is belangrijk voor iedere zandbak. Door het AXI afdekzeil en gronddoek die bij de Kelly zandbak worden meegeleverd kan er geen vuil of bladeren in de zandbak komen en voorkom je dat er onkruid in het zand gaat groeien.

Duurzaamheid

De zandbak is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Het hout is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de Kelly zandbak voor gebruik dus niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen. Met een garantietermijn van 10 jaar kunnen je kinderen en jij jarenlang onbezorgd genieten.

Veiligheid

De zandbakken van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.

Kenmerken

 • Grote stabiele zandbak met een inhoud van ongeveer 425 kg zand (niet inbegrepen).
 • Inclusief afdekzeil en gronddoek om het speelzand veilig en schoon te houden.
 • Twee uitneembare blauwe kunststofbakken voor zand of water.
 • Maximaal 8 liter per bak.
 • Handig bankje met daaronder een extra opbergruimte van ca. 15 L.
 • Twee hoekplankjes met parasol gat welke ook als extra zitplaatsen gebruikt kunnen worden (parasol optioneel verkrijgbaar).
 • Maximaal gewicht bankje: 100 kg.
 • Maximaal gewicht hoeken: 50 kg.
 • FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen.
 • Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot.
 • Eenvoudige montage door de voorgemonteerde onderdelen (Prefab panelen).
 • De zandbakken van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.
 • Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën.
 • Geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.
 • 10 jaar garantie!

Afmetingen (LxBxH): 180 x 115 x 21,8 cm.
Breedte bankje: 35,2 cm.

Extra informatie

Materiaal

Hout

Merk

AXI

Product breedte

115

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Product lengte

180

Inclusief deksel

Nee

Product hoogte

21,8

Kleur

Antraciet, Bruin

Keurmerken

CE Keurmerk, EN 71, FSC Keurmerk