Hörby Bruk Cancan schommel klassiek turquoise

Aanbieding!

Hörby Bruk Cancan schommel klassiek turquoise

De nieuwe verbeterde Hörby Bruk Cancan klassieke schommel zorgt voor het ultieme pleziergevoel bij kinderen! Met 4 zitplekken!
Lees meer..

Oorspronkelijke prijs was: € 269,00.Huidige prijs is: € 239,00.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

De nieuwe verbeterde Hörby Bruk Cancan klassieke schommel zorgt voor het ultieme pleziergevoel bij kinderen. Bij deze cancan schommel hoeven uw kinderen nooit alleen te schommelen, want op deze schommel passen wel 3 vriendjes!

Verder zijn de schommelzitjes ook in hoogte verstelbaar, wat ervoor zorgt dat de schommel erg flexibel te stellen is. Ook heeft de cancan een duo-schommelzitje genaamd de sky-ride. Zo kunnen uw kinderen samen met hun vriendjes aan de hele buurt laten zien hoe hoog ze komen!

De adviesleeftijd voor deze cancan schommel is vanaf 2 tot ongeveer 12 jaar. De Cancan schommel is erg stabiel door zijn stalen frame. Verder heeft de Cancan schommel dubbele touwen voor extra veiligheid tijdens het schommelen. Naast deze dubbele schommel touwen heeft deze schommel ook gelaste been beugels waardoor het stalen buizenframe stevig staat. Als extra alternatief kunt u ook de schommel verankeren in de grond door de grondplaten.

Veiligheid

Het allerbelangrijkste vindt Hörby bruk de gezondheid en het welzijn van het kind. Wanneer u een Hörby bruk product koopt, krijgt u een product dat garant staat voor veiligheid. Alle producten worden zorgvuldig getest om zowel functionaliteit als veiligheid te waarborgen. Het speelgoed is zowel CE als TÜV goedgekeurd. Verder is het bedrijf zowel ISO 9001 gecertificeerd als ISO 14001 gecertificeerd volgens de Environmental Management Standard.

Kwaliteit:

Hörby bruk staat voor een veilige, stabiele kwaliteit voor een lange termijn:

 • Klanten van Hörby bruk erop kunnen vertrouwen dat de producten voldoen aan de verwachtingen, dat de afleveringen correct en op tijd zijn en dat de service goed is.
 • Hörby bruk ontwikkelt producten en fabricagemethoden die voldoen aan de behoeften en veiligheid van de gebruiker.
 • Hörby bruk blijft innoveren en haar producten voortdurend verbeteren.
 • Hörby bruk is gecertificeerd volgens ISO 9001.

Duurzaamheid

 • Tijdens het gehele ontwikkelings- en fabricageproces wordt er de focus gelegd om de milieueffecten tot een minimum te beperken.
 • Horby Bruk fabriceert op een milieuvriendelijke manier. Dit doen ze doormiddel van een duurzame, kosten efficiënte strategie.
 • Horby Bruk is gecertificeerd volgens ISO 14001

Kenmerken Hörby Bruk Cancan schommel klassiek turquoise

 • Afmetingen: 215 x 180 x 185 cm (lxbxh)
 • Materiaal: metaal
 • Keurmerken: CE Keurmerk en TÜV keuring
 • Geschikt voor buiten
 • Maximaal belastbaar gewicht: 50 kg per stoeltje

Extra informatie

Onderdelen toestel

Schommel

Product breedte

180

Product lengte

215

Merk

Hörby Bruk

Product hoogte

185

Materiaal

Metaal

Keurmerken

CE Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Voor binnen / Buiten

Buiten

Aanbevolen max gebruiksgewicht

50 kg per stoeltje

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding