Glijbaan 3 m groen (platform 150 cm)

Glijbaan 3 m groen (platform 150 cm)

De 3 meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 150cm. Eenvoudig te monteren aan een platform middels twee spaanplaatschroeven 6.0 x 30. Bevat een wateraansluiting. De wateraansluiting zit achterop de glijbaan. Je dient hem zelf even te doorboren, omdat niet iedereen gebruik wenst te maken van de wateraansluiting.
Lees meer..

 99,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Een echte eigen glijbaan in de tuin is natuurlijk een droom van veel kinderen. Wanneer je besluit bij ons een glijbaan te kopen, heb je de keuze uit een aantal varianten. Denk daarbij aan de lengte, met of zonder wateraansluiting en natuurlijk in verschillende kleuren. We hebben niet alleen vrijstaande glijbanen, maar ook taludglijbanen. Onze glijbanen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende leeftijden.

Hier zie je de groene kunststof glijbaan met een lengte van 3 meter. Deze glijbaan is geschikt voor een platformhoogte van 150 cm.

Veilige glijbanen

Wanneer je bij ons deze groene glijbaan mét wateraansluiting koopt, ben je verzekerd van een veilig en duurzaam product met een CE Keurmerk en een TÜV keuring heeft ondergaan. Heb je behoefte aan meer informatie dan op deze pagina gegeven wordt, neem dan gerust contact met ons op.

Veilig gebruik van een glijbaan

Het gebruik van een glijbaan bevordert het vertrouwen in eigen kunnen en de grove motoriek zal zich verder ontwikkelen, daarnaast groeit het doorzettingsvermogen, hand-oog coördinatie en ruimtelijk inzicht. Hoewel dit allemaal waardevolle voordelen zijn, is het belangrijk dat alle kinderen veilig kunnen spelen op, met en rondom deze glijbaan. Daarom nog enkele extra tips als er niet alleen gegleden wordt, maar ook naar boven geklommen wordt:

  • Zorg ervoor dat slechts gedurende een bepaalde tijd de kinderen de glijbaan op mogen klimmen.
  • Plaats pijlen omhoog en omlaag, zodat de kinderen weten welke kant ze op welk moment op mogen.
  • Zorg dat er altijd een volwassene in de buurt is als de kinderen spelen met, op of rondom de glijbaan om ze te ondersteunen en veiligheid te bieden.

Let op

  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar;
  • Uitsluitend voor thuisgebruik;
  • Alleen te gebruiken onder direct toezicht van een volwassene;
  • De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken;
  • Om verkleuring te voorkomen wordt er aangeraden de glijbaan niet in de directe zon te plaatsen.

Bezorgen? Dat doen wij graag!

De levertijd van deze glijbaan bedraagt 2 tot 7 werkdagen mits op voorraad. We rijden bij voorkeur met een volle bezorgbus omdat we graag verantwoordelijk omgaan met het milieu. Maar dat betekent ook dat deze glijbaan gratis bij je thuis wordt bezorgd (met uitzondering van de Waddeneilanden). Woon je over de grens in België, dan zijn we genoodzaakt om € 25,- te rekenen als tegemoetkoming in de bezorgkosten. Via een e-mail wordt je tijdig op de hoogte gesteld van de geplande bezorgdag én het tijdvak. Voor meer informatie over bestellen en/of bezorgen, check dan onze pagina met bestelinformatie.

EAN: 8717306717175

Tip: graaf de glijbaan in of verhoog de ondergrond als jouw platformhoogte niet helemaal overeenkomt.

Extra informatie

Product breedte

42

Product lengte

300

Keurmerken

CE Keurmerk, TÜV keuring

Product hoogte

18

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Kunststof

Platformhoogte

150 cm

Bevat wateraansluiting

Ja

Kleur

Groen