Duikelrek enkel

Duikelrek enkel

Duikelrek enkel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Bevat een duikelstang van 1250mm. Exclusief bevestigingsmateriaal.
Lees meer..

 89,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Met dit duikelrek enkel beleven kinderen veel plezier en zijn ze tegelijkertijd sportief bezig. Het is een populair item voor in de tuin wat weinig ruimte inneemt.

Duikelrek enkel van SwingKing bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Bevat een duikelstang van 1250mm. Grondankers worden aanbevolen (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 15 m².

Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Specificaties duikelrek enkel

  • Materiaal: geïmpregneerd hout en kunststof
  • Afmetingen: 9 x 145 x 240 cm (L x B x H)
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen/gebieden: ongeveer 15 m²
  • Inclusief montagehandleiding

Materiaal gebruik

Dit duikelrek is gemaakt van vierkante houten balken. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming in de toekomst wordt voorkomen.

Levering Duikelrek enkel

Als je je keuze hebt kunnen maken, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je artikel(en) in huis hebben. We bezorgen de door jou bestelde artikelen met de koeriersdienst van SwingKing. De chauffeur rijdt alleen met een volle bus. Hierdoor kunnen we zowel het milieu als jouw portemonnee sparen door binnen Nederland gratis jouw bestelling thuis af te leveren vanaf een bestelling van € 40,-. Dit betekent dat we binnen 3 tot 7 werkdagen kunnen leveren. Zodra de bus vol is, is de planning ook klaar. Jij ontvangt via e-mail informatie over de dag én het tijdvak waarbinnen de chauffeur bij je aanbelt. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn? Voor ons geen enkel probleem en als jij het niet erg vindt dat de chauffeur je artikelen bij de buren aflevert of op een verdekte plek in de tuin, komt het zelfs dan helemaal goed.

EAN: 8717306719490

Extra informatie

Product breedte

145

Product lengte

9

Product hoogte

240

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Lengte palen

240 cm

Diameter palen

9 cm

Onderdelen toestel

Rekstok

Oppervlakte

1 m2

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding