Duikelrek dubbel

Duikelrek dubbel

De dubbele duikelrek bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Bevat twee duikelstangen van 1250mm. Exclusief bevestigingsmateriaal.
Lees meer..

 125,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen

Beschrijving

Optrekken, salto’s maken, zitten op, hangen aan, leunen tegen, de lijst is eindeloos voor de dingen die je kunt doen met dit dubbele duikelrek van SwingKing. Mama’s en papa’s let op: niet te veel opscheppen, anders doet het ‘s morgens pijn!

Dit dubbele duikelrek van SwingKing bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Bevat twee duikelstangen van 1250 mm. Grondankers worden aanbevolen (exclusief).

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 20 m².

Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Specificaties duikelrek dubbel

  • Materiaal: geïmpregneerd hout en kunststof
  • Afmetingen: 9 x 280 x 240 cm (L x B x H)
  • Geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen/gebieden: ongeveer 20 m²
  • Inclusief montagehandleiding

Materiaal gebruik

Dit duikelrek is gemaakt van vierkante houten balken. Het hout is vooraf behandeld (geïmpregneerd) zodat het jaren lang mee kan gaan. Maar hout is en blijft een natuurproduct, ook als het bewerkt is, en zal hierdoor altijd blijven werken. Oppervlaktescheuren in ronde palen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij droog en zonnig weer. Bij nat weer zullen deze scheuren weer minder worden. Dit is een normaal verschijnsel en heeft geen invloed op de sterkte van de paal. Bij vierkante palen is dit minder snel het geval.

Let op: Door het impregneren van het hout kan het soms lijken alsof er lichte schimmelvorming op het hout ontstaat. Dit is echter geen schimmel maar komt door het impregneren. Dit zorgt ervoor dat schimmelvorming in de toekomst wordt voorkomen.

EAN: 8717306719506

Bezorging duikelrek dubbel

Als je iets bestelt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je aankoop onbeschadigd bij je wordt thuisbezorgd. Dit kunnen we bereiken door te werken met de eigen koeriersdienst van SwingKing. Om het milieu niet extra te belasten, rijden we echter alleen met een volle bus. De gemiddelde levertijd komt neer op 3 tot 7 werkdagen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Hierdoor kunnen we binnen Nederland namelijk gratis jouw artikelen bij je thuis bezorgen wanneer het een bestelling betreft vanaf € 40,-.

Voor het gemak van onze klanten ontvangt elke klant zodra de planning rond is, een mailtje. In dat mailtje geven we aan wat de datum van bezorging van je dubbele duikelrek is. Daarnaast ook nog een zo goed mogelijke inschatting van het tijdvak waarbinnen de levering zal plaatsvinden. Mocht je onverhoopt niet thuis (kunnen) zijn, is dat wat ons betreft geen enkel probleem. Onze chauffeur zal je bestelling in de tuin neerleggen of de buren vragen of zij de door jou bestelde artikelen in ontvangst willen nemen.

Extra informatie

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Lengte palen

240 cm

Diameter palen

9 cm

Onderdelen toestel

Rekstok

Oppervlakte

1 m2

Verzending breedte (cm)

240

Verzending hoogte (cm)

13

Verzending lengte (cm)

27