Zandbak Schelp blauw

Zandbak Schelp blauw

Zandbak in vorm van een schelp. Naast zand is het ook mogelijk om de zandbak te vullen met water, of om hem te gebruiken als ballenbak.
Lees meer..

 34,00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Deze kunststof blauwe zandbak schelp van SwingKing heeft een afmeting van 88 x 77 x 17,5 cm. Het leuke van deze zandbak is, dat je hem in een mum van tijd omwisselt in een zwembadje, of allebei. Alleen dan niet naast elkaar zetten alsjeblieft, want dat wordt vast en zeker een modderbende. De zandbak bestaat dus uit twee delen. Door het kliksysteem zijn de twee delen makkelijk op elkaar te plaatsen. Zo sluit je na een enerverende buiten speeldag of de zandbak of het zwembadje af zodat er geen ongedierte of vallende blaadjes in terecht kunnen komen.

Met deze blauwe schelp zandbak boots je het strand na

Je hoeft niet naar het strand te gaan om zand te verkennen, met deze blauwe schelp zandbak creëer je in een oogwenk je eigen strandje gewoon thuis in je eigen achtertuin. Gebruik verschillende attributen: trechters, kartonnen buizen, zeefjes, plastic flessen, schepjes, maatbekers, lepeltjes, flessendoppen en kleine harkjes of vorkjes om het leren en het plezier te vergroten.

Kinderen leren door te spelen, en het spelen met het zand in deze blauwe zandbak schelp is niet anders. Door met zand te spelen geef je kinderen de vrijheid om te ontdekken, te creëren en vragen te stellen.

Spelen met zand is goed

  • Ontwikkeling van de fijne motoriek.
  • Hand- en oogcoördinatie – kijken en doen en het coördineren van deze handelingen.
  • Bevordert creativiteit en verbeelding – met nat zand verschillende vormen en voorwerpen maken, gekleurd zand gebruiken om patronen te maken, of een vork, harkje of potlood gebruiken om ontwerpen in het zand te tekenen.
  • Zintuiglijke ontwikkeling – ontwikkeling van de tastzin door het voelen en manipuleren van voorwerpen en het kneden van zand. Probeer verschillende soorten zand: droog zand, nat zand, maanzand, zandschuim, enz.
  • Socialisatie – kinderen houden van zand dus het creëert een geweldige ontmoetingsplaats die kinderen aanmoedigt om te communiceren, samen te werken, te delen, creatief te zijn en getuige te zijn van andere kinderen die creatief zijn.
  • Uitdagingen overwinnen – problemen oplossen.

Vanaf welke leeftijd is zandbak schelp blauw geschikt?

De fabrikant adviseert voor deze blauwe schelp zandbak een leeftijd vanaf 3 jaar. Maar we hebben allemaal vast wel eens baby’s gezien die nauwelijks kunnen kruipen en toch genieten van een dagje strand en zand eten. Dan kunnen zelfs peuters jonger dan 10 maanden, mits onder ouderlijk toezicht, al heel veel plezier beleven aan deze zandbak. We moedigen ouders, grootouders, verzorgers, enz. zeker aan om altijd op hun hoede te zijn. Spelen in schoon zand is echt zonder twijfel een van de meest waardevolle, zo niet de meest waardevolle, leerervaringen is die kinderen zullen hebben in hun vormende jaren!

Veiligheid boven alles!

De veiligheid van een kind is altijd onze eerste zorg, dus als je denkt dat je baby te jong is voor een zandbak, raden we je aan eerst een zintuiglijke bak te proberen. Je kunt deze vullen met havermout, papiersnippers of schoon speelzand. Dit zijn geweldige zintuiglijke materialen die kinderen helpen zich voor te bereiden op een zandbak en je kunt meten hoe ze het doen met verschillende texturen en tactiele ervaringen. Geef ze wat lepels en ander speelgoed en laat ze maar graven, graven en ontdekken.
Gaat dit goed, tja, deze blauwe zandbak in de vorm van een schelp kan dan na betaling binnen 2 tot 7 werkdagen bij je afgeleverd worden.

Extra informatie

Inclusief deksel

Ja

Keurmerken

CE Keurmerk, TÜV keuring

Materiaal

Kunststof

Kleur

Blauw

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Merk

SwingKing

Taal Handleiding

Nederlands