Nieuw: Speelhuisjes van STEP2

Op zoek naar het perfecte speelhuisje voor buiten of een kinderspeelhuisje voor binnen? Step2 biedt een verscheidenheid aan plastic speelhuisjes en plastic speeltoestellen voor kinderen, perfect voor zowel meisjes als jongens. Je lieverd zal graag spelen in één van onze geweldige speelhuisjes. De verbeelding wordt direct aangewakkerd! Bijvoorbeeld door het ‘Gather & Grille’ Speelhuisje. Je kindje kan samen met wat vriendjes of vriendinnetje gezellig spelen alsof ze aan het barbecueën zijn, schoonmaken en gasten ontvangen in hun eigen huis. Het realistische ontwerp en de charmante buitenkant van dit speelhuisje zien er geweldig uit in elke speelkamer of achtertuin. De buitenpret houdt nooit op met dit buitenspeelhuisje!

Nu al overtuigd en ons gehele aanbod aan speelhuisjes bekijken, kijk dan op deze pagina: speelhuisje kopen

Gather & Grille Playhouse
800100

Het speelhuisje heeft een unieke, verfijnde en leuke styling. De ingebouwde barbecue is op de patio gesitueerd en heeft zelfs een ingebouwd bankje voor twee personen. Dankzij de elektronische deurbel met realistisch klingelgeluid, weet de gastheer of -vrouw dat de gasten aan de deur staan. Als eenmaal iedereen hun buikje vol heeft, kan er in de ingebouwde keuken met gootsteen de afwas gedaan worden.  

Verveling is verleden tijd

Je kinderen zullen zich gegarandeerd uitstekend vermaken met een van de speelhuisjes van STEP2 die wij nieuw in het assortiment hebben. Ze zijn een geweldige manier om je kinderen aan te moedigen deze zomer meer tijd buiten door te brengen. Deze vrolijke speelhuisjes voor in de achtertuin zijn een schattige aanwinst voor elk terras, balkon of tuin en zullen kinderen van alle leeftijden jarenlang vermaak bieden. Of ze nu doen alsof, een pauze nemen van de trampoline of gewoon overtollige energie kwijt willen raken na school, je kinderen zullen veel plezier hebben in een van de vele aantrekkelijke speelhuisjes.

Alpine Ridge Climber & Slide

Gemakkelijk schoon te maken

Kunststof tafels en -stoelen en allerlei accessoires zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Nadat de kinderen een hapje hebben gegeten of met waterverf hebben geschilderd, hoef je alleen het oppervlak even af te vegen en het ziet er weer als nieuw uit. Mocht je niet veel ruimte hebben in de tuin waardoor een vast speeltoestel in de achtertuin geen optie is, kan een kunststof speelhuisje van STEP2 gemakkelijk opgezet én zo nodig afgebroken worden in slechts een kwestie van minuten. De leuke vormen en patronen zullen de creativiteit van je kind inspireren terwijl het zich buiten amuseert. Met de speelhuisjes van STEP2, maak je van je achtertuin een leuke bestemming waar je kinderen dol op zullen zijn mede dankzij de geweldige kleurrijke huisjes en de vele accessoires passend bij het thema van elk speelhuisje.

Naturally Playful Adventure Lodge Play Center
801300

Hoe demonteer ik een STEP2 speelhuisje?

De speelhuisjes van STEP2 zijn speciaal gemaakt om met zo weinig mogelijk frustraties in elkaar te klikken. Het demonteren gaat net zo eenvoudig. Het voordeel is dat ze hierdoor gemakkelijk kunnen worden verplaatst of opgeborgen. Hoe werkt het?

  • Verwijder alle batterijen en losse accessoires uit het speelhuisje;
  • Maak de buitenaccessoires zoals patio’s, balustrades en welkomstmatten los en verwijder ze;
  • Schroef deuren, tafels en andere beweegbare voorwerpen in het speelhuisje los en verwijder ze;
  • Verwijder de schroeven die het dak op zijn plaats houden en haal het dak van de constructie.
  • Zoek de bevestigingsmiddelen en maak de wanden van het speelhuisje los;
  • De wanden kunnen eenvoudig in elkaar klikken of met schroeven bij elkaar worden gehouden.

Leuk om te weten over STEP2

Speelhuisjes van STEP2 bevorderen uiteraard het leren en de ontwikkeling van een kind doordat het uitgedaagd wordt creatief bezig te zijn. STEP2 is de grootste Amerikaanse fabrikant van kleuter- en peuterspeelgoed en ‘s werelds grootste rotatiegieter van kunststoffen. Aan rotatiegieten zijn bijna geen grenzen aan de afmetingen van de vormstukken verbonden en er zijn letterlijk duizenden toepassingen. STEP2 startte haar activiteiten in 1991. Ze leveren hun producten uitsluitend aan geselecteerde aanbieders in de VS, Canada en meer dan 70 andere landen. Koop je een speelhuisje van STEP2, koop je vertrouwde kwaliteit.