Leuke ideeën voor een speeltoestel

Is er iets mooiers dan een gelukkig kind? Een kind dat lacht en zichtbaar geniet? Nauwelijks. Maar om de kleintjes te laten schitteren, hebben ook zij ruimte nodig. Ruimte om te spelen. Een tuin met een speeltoestel bijvoorbeeld. Heb je thuis genoeg ruimte om je kind de droom van een eigen speeltoestel te geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Voordat je aan de slag gaat

Voordat je overgaat tot de aankoop van een speeltoestel en eventueel een of meerdere accessoires is het goed om de volgende vragen eerst te beantwoorden.

  • Hoeveel geld heb ik beschikbaar?
  • Welk speeltoestel + eventuele accessoires wil ik plaatsen?
  • Wat is geschikt voor de leeftijd van mijn kind(eren)?
  • Hoeveel vierkante meter kan ik vrijmaken voor het speeltoestel?

Natuurlijk zal het antwoord op deze vragen bepalen hoe je het nieuwe kinderparadijs inricht. Hoe leuk het ook is, zet in geen geval niet de hele tuin vol met allerlei speeltoestellen. Kinderen ravotten graag, ze willen ook voetballen, tikkertje spelen of badmintonnen.

Wie een kuil graaft voor een ander

Een zandbak mag natuurlijk niet ontbreken in de tuin. Uiteraard zijn ook onze zandbakken gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. In ons assortiment vind je zandbakken in verschillende vormen en maten. Je vindt gegarandeerd wat je zoekt. Direct na het plaatsen kunnen de kleintjes hun emmertje en schepje pakken om een kasteel te bouwen of een grote taart te bakken van zand. Een zandbak is zowat de klassieker voor elke tuin waarin het plezier zegeviert.

Ella XL Zandbak Antraciet bruin AXI sfeer 1

Met wat verf, kwasten en wat tijd tover je elke kale zandbak in een handomdraai om in een fantasierijk geheel. Als je niet altijd op vakantie bent of een strand in de buurt hebt, moet je écht een zandbak aanschaffen. Kinderen van bijna alle leeftijden vinden het heerlijk om in het zand te spelen, te graven en creatief te zijn met speelgoed.

Een speelhuisje beschermt tegen nieuwsgierige ouders

Als kind droomde ieder van ons waarschijnlijk van een eigen boomhut. Omdat een boomhut vaak moeilijk te realiseren is, bieden wij een nauwelijks minder aantrekkelijk alternatief: het speelhuisje. Het kan gemakkelijk op de grond worden gezet, maar ook op palen. Misschien moet er een glijbaan aan vastgemaakt worden? Ook dat is geen enkel probleem. Bij ons kun je de droom van je kind(eren), een eigen huisje, in vervulling laten gaan! Hier kan iedereen zich terugtrekken van hun nieuwsgierige ouders en hun fantasie de vrije loop laten. Je beste vriendinnetjes op de thee uitnodigen, elkaar enge verhalen vertellen in de schemering of zelfs overnachten in de zomer? In een speelhuis kunnen zich vele mooie en spannende momenten afspelen die de kleintjes zich nog lang zullen herinneren.

Hoog, hoger, hoogst

Herinner je je de ambitie uit je kindertijd om de hoogste sport te beklimmen? De buikpijn van het glijden van de glijbaan of het gevoel van vrijheid op de schommel? Een achtertuin om naar hartenlust van te genieten is een geweldige manier om je eigen kinderen nu dezelfde gedenkwaardige momenten te laten beleven. Zonder schommel ontbreekt er iets in je achtertuin.

Sfeer schommelzitje

Bovendien zijn schommels geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Naarmate kinderen ouder worden, groeit ook hun ambitie om tijdens het schommelen zo hoog mogelijk te gaan. Daarom is het belangrijk dat een kinderschommel in de tuin een stevig in de grond verankerd is. En dat zelfs kleine kinderhandjes zich goed kunnen vasthouden. Met de speciale schommelzitjes voor baby’s kunnen zelfs de allerkleinsten kennismaken met het plezier van schommelen. En als je kind al een beste vriend(in) heeft, zullen de twee het geweldig vinden om samen te schommelen in een duoschommel. 

Van droom naar realiteit

De mogelijkheden om een eigen privé-speeltuin te beginnen zijn bijna onuitputtelijk. Zet dromen om in realiteit. Heel speels. Aarzel daarom niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Hetzij op de heerlijk ouderwetse manier per telefoon 085 303 6292 of natuurlijk per e-mail via info@speeltoestel-koning.nl of gebruik het contactformulier op deze website.