Glijbaan 2,2 meter blauw (platform 120 cm)

Glijbaan 2,2 meter blauw (platform 120 cm)

Verrijk het speeltoestel met deze stevige glijbaan van 2,2 meter aan een platform van 120 Om verkleuring te voorkomen wordt er aangeraden de glijbaan niet in de directe zon te plaatsen.
Lees meer..

 76,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Een speelparadijs in je eigen achtertuin, wie wil dat nu niet? Deze blauwe glijbaan van kunststof is het ideale speelmateriaal om elke tuin te verrijken. Hij is stevig en heeft een glij-lengte van 2,2 meter. Daarmee zit deze glijbaan qua lengte precies in het midden van de gangbare glijbanen voor particulier gebruik. De glijbaan is 45 cm breed. Je bevestigt deze glijbaan heel eenvoudig aan een platform van 120 cm. hoogte. Met zijn mooie blauwe kleur blendt hij zelfs een beetje weg in de tuin. En de wateraansluiting zorgt voor nog meer pret.

Veiligheidskleding bij het spelen van de glijbaan

  • De kleding die gedragen wordt, mag niet te dik zijn. Dikke kleding zal de bewegingsvrijheid van je kind beïnvloeden zo niet beperken.
  • Voorkom touwtjes, lussen, spelden, grote knopen en losse delen. Je kind kan ergens aan vasthaken tijdens het spelen. Stevige, grote knopen kunnen schuren en verwondingen veroorzaken.
  • In de zomer is het goed om de glijbaan niet in de volle zon te plaatsen. Niet alleen de zonnestralen op de blote huid, maar ook door het glijden kan de huid verbranden.

Goed om te weten

  • Is deze glijbaan geschikt voor de leeftijd van jouw kind? Een glijbaan, zelfs als je hem veilig op zacht gras zet, is een van de speeltoestellen waar kinderen het vaakst van vallen. Een glijbaan geschikt voor de leeftijd is daarom aan te bevelen. Deze glijbaan is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar.
  • Uitdaging is de andere kant van de medaille als je kijkt naar de leeftijdsgeschiktheid voor je kind. Is hij uitdagend genoeg? Want geen enkel kind zal van een te lage glijbaan blijven gaan.
  • Er zijn heel wat modellen om uit te kiezen, en veel daarvan is een persoonlijke voorkeur. Maar het is belangrijk om de glijbaan stevig vast te maken zodat deze niet weg kan glijden of omvallen.
  • Een kind maakt het merk van de glijbaan niet uit. Daarom is bij alle aankopen, de service net zo belangrijk als de prijs waartegen het product verkocht wordt. Je wilt er zeker van zijn dat je het beste uit je geld haalt, maar ook dat je in voorkomend geval een goede service krijgt.
  • Geschikt voor kinderen van 3 – 10 jaar.

Bezorginformatie

  • De levertijd van deze glijbaan bedraagt gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.
  • De bezorging is binnen Nederland geheel gratis. Voor meer informatie over de bezorgkosten naar België of de Waddeneilanden verwijzen we je graag naar onze pagina met overige bestelinformatie.

Tip: graaf de glijbaan in of verhoog de ondergrond als jouw platformhoogte niet helemaal overeenkomt.

Extra informatie

Kleur

Blauw

Leeftijdscategorie

3-10 jaar

Bevat wateraansluiting

Ja

Taal Handleiding

Nederlands

Type glijbaan

Aanbouw toestel

Merk

SwingKing