Glijbaan 1,75 meter blauw (platform 90 cm)

Glijbaan 1,75 meter blauw (platform 90 cm)

De 1,75 meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 85-90cm. Eenvoudig te monteren aan een platform middels twee spaanplaatschroeven 6.0×30. Bevat een wateraansluiting.
Lees meer..

 62,00

Levertijd: 2 tot 7 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Waarop moet je letten bij de aanschaf van een glijbaan? De speelplek is een van de meest essentiële elementen in of rond je huis. Het is belangrijk om voor elk speeltoestel voldoende open ruimte te creëren waar kinderen kunnen spelen en plezier hebben. Glijbanen kunnen perfect zijn voor kinderen van alle leeftijden. Deze glijbaan is geschikt voor een platformhoogte van 85 – 90 cm. Maar voordat je deze kunststof glijbaan van 1,75 meter lengte koopt, bekijk dan eerst de tips hieronder.

Hoeveel ruimte is er nodig voor een glijbaan?

Een glijbaan neemt ruimte in beslag. Al helemaal als hij geïntegreerd wordt aan een speeltoestel of speelhuisje op palen. Zorg voor voldoende ruimte rondom de glijbaan. Kijk naar de plek waar de glijbaan zal worden geplaatst. Dit zal waarschijnlijk de achtertuin zijn. Hoe groot is de vrije ruimte? Is het genoeg om de glijbaan op te kunnen zetten? Houd minstens 2,5 meter ruimte vrij rondom de glijbaan. En check hoeveel ruimte er voor je kind aan de bovenkant van de glijbaan vrij is om te kunnen staan zonder het hoofd te stoten.

Moet de glijbaan professioneel worden geïnstalleerd?

Een glijbaan moet goed, stevig en veilig worden geïnstalleerd voor gebruik. Dit is voor de meeste mensen iets dat je heel goed zelf kan doen. De juiste bevestiging is essentieel om de veiligheid en het gemak van gebruik van een glijbaan voor kinderen te verhogen.

Goed om te weten

  • Welke glijbaan je ook kiest, de glijbaan zelf is ontworpen voor gebruik door slechts één kind tegelijk.
  • Geschikt voor kinderen tussen 3 en 10 jaar.
  • De plek waar de glijbaan eindigt moet zo vrij mogelijk worden gehouden om ongelukken op de grond te voorkomen.
  • Deze glijbaan is geschikt voor een platformhoogte van 85 cm – 90cm.
  • Wateraansluiting aanwezig.
  • De beste natuurlijke schokdemper is gras. Ongevallen met glijbanen zijn ernstiger op harde oppervlakken zoals asfalt of grind.

Bezorginformatie

  • Deze glijbaan wordt binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) gratis bij je thuis bezorgd. Houd rekening met een levertijd van gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.
  • Voor meer informatie over de bezorgkosten naar België of de Waddeneilanden verwijzen we je graag naar onze pagina met overige bestelinformatie.

EAN: 8720701430068

Tip: graaf de glijbaan in of verhoog de ondergrond als jouw platformhoogte niet helemaal overeenkomt.

Extra informatie

Product breedte

40

Product lengte

175

Keurmerken

CE Keurmerk, TÜV keuring

Product hoogte

18

Leeftijdscategorie

3-10 jaar

Materiaal

Kunststof

Platformhoogte

85 of 90 cm

Bevat wateraansluiting

Ja

Kleur

Blauw