EXIT GetSet

Spelen, sporten en plezier voor het hele gezin!

EXIT GetSet monkeybar MB320 54.30.20.00 11
EXIT GetSet powerstation PS620 54.60.20.00 13

Over EXIT GetSet

EXIT GetSet is een geheel nieuw concept in de markt. Naast haar kwalitatieve trampolines, zwembaden, speelhuisjes en ander populair buitenspeelgoed heeft EXIT Toys nu een sport- en speelcombinatie voor het gehele gezin ontwikkeld. Een speeltoestel waar niet alleen de kinderen plezier van hebben, maar het hele gezin!

EXIT GetSet Monkeybars

Stel jij jouw EXIT GetSet liever helemaal zelf samen, zodat hij perfect aansluit op jouw wensen? Dan begin je met een leeg frame. De basis van dit speeltoestel bestaat uit een frame zonder accessoires. Bij de monkeybar heb je de keuze uit een topframe van 250 cm met 5 handgrepen (MB200) of van 300 cm met 6 handgrepen (MB300).

Zoek je een echt krachthonk waarop je je al je sportbehoeftes kwijt kunt? Kijk dan verderop bij de EXIT GetSet Powerstations.

Zoek je een monkeybar set waarbij de accessoires al voor je zijn uitgezocht? Ook die kom je verderop op deze pagina tegen

EXIT GetSet Powerstations

Heb je sportieve doelen en wil jij je maximaal kunnen uitleven op je eigen sportschool in de tuin? Dan zijn de Powerstations van GetSet de perfecte match voor jou. Ook deze sets zijn volledig uitbreidbaar met de beschikbare GetSet accessoires, zodat je hem volledig kunt afstemmen op jouw eigen behoeftes. 

EXIT GetSet

Een multifunctioneel concept voor het hele gezin.

EXIT GetSet klimwand MB200 MB300 02 A

SPELEN

Uren speelplezier voor de kinderen op de EXIT GetSet. Klim tot de top of schommel zo hoog als je kunt! De mogelijkheden zijn oneindig met o.a. een schommel, turnringen, trapeze, klimtouw, klimnet, of klimwand.

SPORTEN

Haal jij de sportschool in huis en werk je daarmee in de tuin aan je fysieke doelen? Met de sportaccessoires van GetSet kun je alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een fitness bankje en haltersteunen om te kunnen bankdrukken. Of sla een half uurtje tegen de boxzak aan! Verder is er een dipstation, een battle rope ring om een battle rope aan vast te maken, push-up stang, pull-up stang en een oefenstang beschikbaar.

EXIT GetSet bokszak MB200 MB300 PS500 PS600 01 A
Wij zijn officiële dealer van EXIT GetSet