Amy Zandbak met opbergruimte Bruin/groen

Amy Zandbak met opbergruimte Bruin/groen

De Amy Zandbak met opbergruimte van AXI heeft een speciale opbergruimte welke eenvoudig kan worden omgetoverd tot een bankje.
Lees meer..

 105,00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

De Amy Zandbak met opbergruimte van AXI heeft een speciale opbergruimte welke eenvoudig kan worden omgetoverd tot een bankje.

Je kind kan de mooiste zandkastelen maken in de Amy Zandbak met opbergruimte van AXI. De Amy zandbak kan gevuld worden met ongeveer 250kg zand en heeft daarnaast een speciale opbergruimte om alle emmers, schepjes of andere accessoires (niet inbegrepen) in op te bergen. Nadat alle speeltjes zijn gepakt kan de opbergruimte weer worden afgesloten door de twee houten deksels terug te plaatsen. Hierdoor ontstaat er een bankje waar ze heerlijk op kunnen zitten. Twee hoekplankjes van de zandbak zijn voorzien van een gat om een parasol (optioneel) in te plaatsen, zodat je kinderen ook in de schaduw kunnen spelen als de zon schijnt. De Amy zandbak wordt geleverd met een beschermhoes om het speelzand schoon te houden. Geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder.

Duurzaamheid
De zandbak is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Het hout is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de Amy zandbak voor gebruik dus niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen. Met een garantietermijn van 10 jaar kunnen je kinderen en jij jarenlang onbezorgd genieten.

Veiligheid
De zandbakken van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.

Inclusief zwarte polyester beschermhoes om het speelzand schoon te houden.
Geschikt voor ca. 250 kg zand.
Opbergruimte van ca. 50 L.
Maximaal gewicht bankje: 50 kg.
Parasol gat in twee hoekplankjes.
FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen.
Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot.
Eenvoudige montage door de deels voorgemonteerde onderdelen.
Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën.
Geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder.
10 jaar garantie!

Afmetingen (LxBxH): 115 x 115 x 22 cm

Extra informatie

Product breedte

115

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk

Product lengte

115

Product hoogte

22

Materiaal

Hout

Merk

AXI

Kleur

Bruin, Groen