Speeltoren Lisa

Speeltoren Lisa

Speeltoren Lisa is een speeltoren met een 3 meter glijbaan en handgreepset. De toren is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat.
Lees meer..

 409,00

10% bundelkorting op stevige verankering!

SwingKing Grondankers 500mm (4 stuks verpakking)

4 stuks grondankers 500mm voor stevige verankering van de schommels en speeltoestellen in de grond. De grondankers zijn thermisch verzinkt waardoor ze niet zullen roesten. De grondankers worden geleverd met schroef en sluitring.

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Met speeltoren Lisa kunnen je kinderen naar hartenlust klimmen en glijden. In combinatie met wat speelzand onder de toren is vervelen haast onmogelijk met deze geweldige speeltoren in eigen tuin. De drie meter lange glijbaan staat garant voor veel plezier en op een warme dag maak je er ook nog eens heel eenvoudig een waterglijbaan van. Hou je niet zo van blauw, maar is geel juist jouw kleur? Of groen? Of Rood? Geen enkel probleem. Want je kunt kiezen uit maar liefst 7 favoriete kleuren voor de glijbaan.

Duurzaamheid

Speeltoren Lisa van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Dit wil zeggen dat het hout van tevoren behandeld is. Hierdoor gaat het hout jarenlang mee. Het behandelen van het hout zorgt er namelijk voor dat schimmelvorming in de toekomst zo veel mogelijk wordt tegengegaan. Door het impregneren zie je wat groene plekjes op het hout zitten. Dit is echter heel normaal en verdwijnt meestal na een aantal dagen.

Verder is hout natuurlijk een natuurproduct. Dit betekent dat er kleine scheurtjes in het hout kunnen ontstaan. Door kou, warmte, vochtigheid of droogte kan de vorm van het hout iets veranderen. Scheurtjes kunnen hierdoor ook groter of kleiner worden. Voor de kwaliteit en sterkte van de speeltoren maakt dit echter niets uit. Bij de vierkante palen waarvan Speeltoren Lisa is gemaakt, is dit effect nog wat kleiner dan bij ronde palen.

Veiligheid

Dit speeltoestel is voorzien van een CE keurmerk, FSC keurmerk en is getest en heeft een TÜV keuring. Zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Dit alles neemt echter niet weg, dat ouderlijk toezicht altijd gewenst is. Uit veiligheidsoverwegingen is het aan te bevelen een speeltoren te kiezen die past bij de leeftijd van je kind. Voor kleine kinderen zijn de speeltorens met platformhoogte 90 tot 120 cm. de ideale speeltoestellen. Speeltorens met een platformhoogte van 150 of hoger zoals Speeltoren Lisa, zijn uitermate geschikt voor de iets oudere kinderen. Daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een aanbouwmodule.

Lekker lang glijden voor maximaal speelplezier

Van een snelle rit van de lang glijbaan tot hoog in de toren zitten en uitkijken over de tuin, speeltoren Lisa is met haar drie meter lange glijbaan een flinke dame. En zorgt voor snellere ritjes en nog meer klimplezier zodat ze ook een favoriet is bij de wat oudere kinderen.

Kenmerken

  • Speeltoren met een 3 meter glijbaan en handgrepenset.
  • Speeltoren bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat.
  • Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30m2. Leuk om uit te breiden met andere accessoires, bijv. een telefoon of een verrekijker. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.
  • Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.
  • Afmetingen: 350 x 121 x 297 cm
  • Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar

Bevestiging

Speeltoren Lisa wordt geleverd zonder grondankers. We bevelen aan om een set van 4 grondankers bij deze speeltoren te bestellen. Hiermee kun je het speeltoestel veilig vastzetten in de grond en wordt de veiligheid van de kinderen vergroot.

Bezorginformatie

Als je hebt bepaald dat Speeltoren Lisa in jouw tuin moet komen te staan, wil je deze geweldig toren natuurlijk zo snel mogelijk bezorgd krijgen. We laten de door jou bestelde artikelen bezorgen met de koeriersdienst van SwingKing. De chauffeur rijdt alleen met een volle bus. Hierdoor kunnen we zowel het milieu als jouw portemonnee sparen door binnen Nederland gratis jouw bestelling thuis af te leveren vanaf een bestelling van € 40,-. Dit betekent dat we binnen 3 tot 7 werkdagen kunnen leveren. Zodra de bus vol is, is de planning ook klaar. Jij ontvangt via e-mail informatie over de dag én het tijdvak waarbinnen de chauffeur bij je aanbelt. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn? Voor ons geen enkel probleem en als jij het niet erg vindt dat de chauffeur je artikelen bij de buren aflevert of op een verdekte plek in de tuin, komt het zelfs dan helemaal goed.

Extra informatie

Merk

SwingKing

Materiaal

Hout

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Paars, Rood, Turquoise blauw

Type balken

Vierkant

Bevat wateraansluiting

Ja

Lengte glijbaan

300 cm

Onderdelen toestel

Glijbaan, Zandbak

Taal Handleiding

Nederlands

Platformhoogte

150 cm

Kleur

blank hout

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding