Speelhuisje Leon

Speelhuisje Leon

Houten speelhuis Leon van SwingKing is een mooi kinderhuis welke kan worden gebruikt als ziekenhuis, politiebureau, tankstation en brandweerkazerne. De voor- en zijkant bevat een raam met luikjes en de voorkant heeft een 2-delige deur.
Lees meer..

 619,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe voorraad is

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Met speelhuisje Leon rukt je kind de ene dag uit voor een woeste brand, de andere dag verzorgt je kind een patiënt. Het is een speelhuisje waar je kind dol op zal zijn.
Houten speelhuis Leon van SwingKing is een mooi kinderhuis welke kan worden gebruikt als ziekenhuis, politiebureau, tankstation en brandweerkazerne.

Specificaties Speelhuisje Leon

  • Speelhuisje Leon is geschikt voor plaatsing in tuinen vanaf 15m2
  • Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar
  • Afmeting klein huisje rechts (l x b x h): 107 x 80 x 120 cm
  • Afmeting huisje links (l x b x h): 127 x 107 x 122 cm
  • Voorkant bevat een 2-delige deur
  • Voor- en zijkant bevatten een raam met luikjes

Materiaal gebruik

Speelhuisje Leon van SwingKing is gemaakt van geïmpregneerd FSC gecertificeerd vurenhout. Dat maakt het hout dat gebruikt is voor speelhuisje Leon een milieuverantwoorde keuze dankzij goede en consequente controle van beheer en exploitatie van Europese bossen. Er worden voor alle bomen die gekapt worden nieuwe bomen aangeplant.

Verzendinformatie Speelhuisje Leon

Speelhuisje Leon heeft een levertijd van 3 tot 7 werkdagen mits het op voorraad is. We gaan graag verantwoordelijk met het milieu om en rijden daarom graag met een volle bus. Maar dat betekent ook dat je Speelhuisje Leon gratis bij je thuis krijgt bezorgd (met uitzondering van de Waddeneilanden). Indien Speelhuisje Leon over de grens in België zijn nieuwe standplaats krijgt, rekenen we hiervoor € 25,-. Voor meer informatie over bestellen en/of bezorgen, check onze pagina met bestelinformatie. Via een e-mail wordt je tijdig op de hoogte gesteld van de geplande bezorgdag én het tijdvak. Kun je onverhoopt de deur niet voor ons openmaken? Geen zorgen, we bellen in dat geval net zo goed bij de buren aan om het speelhuisje af te leveren. Of misschien heb je wel een veilige plek in je tuin om het speelhuisje neer te zetten?

EAN code

EAN: 8717306725149

Extra informatie

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Kleur

blank hout

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Merk

SwingKing

Met deurbel

Nee

Met glijbaan

Nee

Met meubels

Nee

Met schommel

Nee

Met zandbak

Nee

Taal Handleiding

Nederlands

Type Speelhuis

Op de grond

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding