Schommel Celina

Aanbieding!

Schommel Celina

Speeltoestel Celina is een dubbele schommel van vierkant hout met een trap en 2,5 meter glijbaan. Schommelzitjes zijn verstelbaar in hoogte en ook te vervangen door andere accessoires. Speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Grondankers worden erbij geleverd.
Lees meer..

Oorspronkelijke prijs was: € 424,00.Huidige prijs is: € 399,00.

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Kinderen hebben nu eenmaal veel beweging en frisse lucht nodig. Met schommel Celina creëer je in een handomdraai de mogelijkheid voor je kinderen om in eigen tuin te ravotten en zich helemaal uit te leven.

Schommel Celina van SwingKing is een dubbele schommel van vierkant hout met een trap en 2,5 meter glijbaan. Schommelzitjes zijn verstelbaar in hoogte en ook te vervangen door andere accessoires. Dit speeltoestel bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Grondankers worden erbij geleverd.

Geschikt voor plaatsing in tuinen/ruimtes vanaf ca. 30m2. Accessoires zijn makkelijk te wisselen waardoor er leuk gevarieerd kan worden voor het ultieme speelplezier. Kijk voor de mogelijkheden bij de losse speeltoestelaccessoires.

Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout duurzamer.

Specificaties schommel Celina

 • Afmeting: 280 x 330 x 245 cm
 • Platform hoogte: 120 cm
 • TüV en FSC gecertificeerd.
 • CE keurmerk.
 • Inclusief glijbaan van 2,5 meter, handgreepset, 2 verstelbare schommelzitjes, schommelhaken, hoeksteunen, bevestigingsmateriaal, grondankers.
 • Kies de kleur van de glijbaan.
 • Diameter bovenbalk: 9 cm, diameter palen: 7 cm.
 • Geschikt voor tuinen vanaf 30 m2.
 • Geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar.
 • Nederlandse handleiding.

Veiligheid

Onbezorgd speelplezier voor kleine en grote(re) rakkers staat altijd bovenaan het wensenlijstje. Ongeacht of het om een speeltoestel, speelhuisje, schommel of glijbaan gaat, de veiligheid moet worden gewaarborgd. Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en goedgekeurde veiligheid van onze speeltoestellen. Zorg in ieder geval voor een stevige verankering in de grond én houdt altijd toezicht tijdens het spelen.

Materiaal keuze

Het hout van schommel Celina is ook afkomstig uit FSC-bossen. Het is een natuurlijk product en daarmee het meest circulaire bouwmateriaal. Hiermee zorgen we samen voor het in stand houden van bossen wereldwijd tegen een eerlijke prijs. Een FSC-gecertificeerd bos blijft bos. Dankzij het impregnatieproces is het gebruikte hout voor schommel Celina beschermd tegen houtrot, verwering en blauwschimmel: dat is een donkere schimmel die hout een vlekkerige blauwgrijze of zwarte kleur geeft. Het wordt gevoed en van binnenuit onderhouden. Hierdoor gaat het jarenlang mee. Je hoeft het niet meer te beitsen, wel kun je het nog steeds in elke gewenste kleur schilderen.

Verzendinformatie schommel Celina

Deze gave schommel kan in het hoogseizoen al binnen 3 tot 7 werkdagen bij jou afgeleverd worden, omdat we graag het milieu sparen en daarom alleen rijden met een bus helemaal gevuld met bestellingen. Schommel Celina wordt zelfs gratis bij je thuis bezorgd door de bezorgservice van SwingKing. Duurt het langer dan 7 werkdagen zullen we je daar uiteraard van op de hoogte brengen. Dit is vooral het geval in het naseizoen.
Je krijgt tijdig via een e-mail van ons door wanneer en in welk tijdvak we bij je aanbellen. Ben je niet thuis? Geen zorgen, we bellen zo gewenst ook bij de buren aan om het af te leveren. Of misschien heb je wel een plekje in de tuin waar we het kunnen neerleggen?

EAN codes schommel Celina

 • Blauw: 8717306719537
 • Geel: 8717306720908
 • Groen: 8717306720915
 • Rood: 8717306720922
 • Appelgroen: 8717306720885

Extra informatie

Kleur glijbaan

Appelgroen, Blauw, Geel, Groen, Rood

Product breedte

330

Product lengte

280

Product hoogte

245

Keurmerken

CE Keurmerk, FSC Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Hout

Type balken

Vierkant

Lengte bovenbalk

270 cm

Lengte palen

270 cm

Diameter bovenbalk

9 cm

Diameter palen

7 cm

Type schommelzitje

Plankschommel

Type schommel

Schommeltoestel

Platformhoogte

120 cm

Montage handleiding

Download hier de montage handleiding