Glijbaan 2,5 meter rood (platform 120 cm)

Glijbaan 2,5 meter rood (platform 120 cm)

De 2,5 meter glijbaan is geschikt voor een plateauhoogte van 120cm. Eenvoudig te monteren aan een platform middels twee spaanplaatschroeven 6.0×30.
Lees meer..

 90,00

Uitverkocht

Ontvang een e-mail wanneer er nieuwe voorraad is

Webshop Trustmark and customer reviews

Beschrijving

Bestaat er een mooier gevoel dan je kinderen met een lach te zien opgroeien? Wat ze zich de rest van hun leven vast en zeker zullen herinneren, zijn de vele uurtjes speelplezier in hun eigen tuin. Wij vinden dat het spelen in eigen tuin nóg leuker kan met een eigen glijbaan in je tuin. Niet alleen leuk voor het opgroeiende kleine grut, maar ook voor hun papa en mama als ze de glinstering in de ogen van hun kroost zien. Onze fantastische speeltoestellen zullen vast en zeker geregeld in gesprekken voorbij komen als de kleintjes van nu later als ze groot zijn over ‘vroeger’ vertellen. Weet je nog? Vroeger? Op die rode glijbaan van wel 2,5 meter lang? Wat hebben we daar een plezier mee beleefd!

Plezier voor iedereen

Glijden is niet alleen voor de allerjongste kinderen een avontuur. De avonturen groeien mee met de opgroeiende kinderen. De glijbaan moet hoger en langer, zodat de weg naar beneden een uitdaging voor ze blijft. Vandaar ook de grote variatie in glijbanen. Maar hoe krijg je kinderen zonder tegenstribbelen naar buiten als er binnen zoveel afleiding voorhanden is? Met onze losse aanbouwglijbaan voor een hoogte van 120 cm in de populaire kleur rood natuurlijk! Met deze glijbaan kun je de speeltoren uitbreiden tot een echte avonturenspeelplaats. Het is ook mogelijk om deze rode kunststof glijbaan te monteren op een plateau en/of talud.

Veiligheid glijbaan

Voor de veiligheid van je kind raden wij je aan om voor een zachte landing te zorgen. Dat bereik je bijvoorbeeld door rubberen tegels rondom de glijbaan te leggen zodat een zachte ondergrond gegarandeerd is.

De glijbanen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en voldoen aan alle veiligheidseisen dankzij hun CE Keurmerk en TÜV keuring. In ons assortiment vind je verschillende losse glijbanen in vele variaties qua lengte/hoogte, kleuren, met of zonder wateraansluiting voor nog meer buitenpret. Uiteraard adviseren we je graag bij je keuze voor een betaalbare glijbaan op de juiste plek.

Bezorginformatie

De levertijd van deze glijbaan bedraagt 2 tot 7 werkdagen mits op voorraad. We rijden bij voorkeur met een volle bezorgbus omdat we graag verantwoordelijk omgaan met het milieu. Maar dat betekent ook dat deze glijbaan gratis bij je thuis wordt bezorgd (met uitzondering van de Waddeneilanden). Woon je over de grens in België, dan zijn we genoodzaakt om € 25,- te rekenen als tegemoetkoming in de bezorgkosten. Via een e-mail wordt je tijdig op de hoogte gesteld van de geplande bezorgdag én het tijdvak. Voor meer informatie over bestellen en/of bezorgen, check dan onze pagina met bestelinformatie.

Om verkleuring te voorkomen wordt er aangeraden de glijbaan niet in de directe zon te plaatsen.

EAN: 8717306717144

Tip: graaf de glijbaan in of verhoog de ondergrond als jouw platformhoogte niet helemaal overeenkomt.

Extra informatie

Product breedte

42

Product lengte

250

Product hoogte

18

Keurmerken

CE Keurmerk, TÜV keuring

Leeftijdscategorie

3-12 jaar

Materiaal

Kunststof

Platformhoogte

120 cm

Bevat wateraansluiting

Ja

Kleur

Rood