BERG PlayBase

Spelen, sporten en loungen voor het hele gezin!

BERG PlayBase sfeer nestschommel basketbal turnringen en klimwand

Over BERG PlayBase

BERG PlayBase is een geheel nieuw concept in de markt. Naast haar kwalitatieve trampolines, skelters en ander populair buitenspeelgoed heeft BERG nu een speel-, sport- en loungecombinatie voor het gehele gezin ontwikkeld. Een speeltoestel waar niet alleen de kinderen plezier van hebben, maar het hele gezin!

Bekijk de video voor een mooie sfeerimpressie en uitleg van de PlayBase.

BERG PlayBase Frames

Stel jij jouw BERG PlayBase liever helemaal zelf samen, zodat hij perfect aansluit op jouw wensen? De basis van dit speeltoestel bestaat uit een topframe en 2 sideframes. Bij het top frame heb je de keuze uit een medium of een large frame. Voor de sideframes kun je kiezen uit een trap of een rekstok. Je kunt de combinaties hiermee zelf maken, bijvoorbeeld 2 x een rekstok, 2 x een trap, of 1 x een trap en 1x een rekstok.

BERG PlayBase

Een multifunctioneel concept voor het hele gezin.

BERG PlayBase Speel met het hele gezin

Spelen

BERG PlayBase Sport met het hele gezin

Sporten

BERG PlayBase lounge met het hele gezin

Loungen

BERG PlayBase Family Play

FAMILY PLAY

Klim zo hoog als de Mount Everest of swing jezelf naar de sterren. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Alle combinaties zijn ontwikkeld om kinderen eindeloos uit te dagen. Je kunt kiezen uit het Babyzitje, Houten schommelzitje, Rubberen schommelzitje, Houten schommel, Nestschommel, Houten gymringen, Houten trapeze, Klimmuur, Klimnet, Soccer target net L en Basketball Hoop.

FAMILY SPORT

Creëer je persoonlijke sportruimte voor jouw individuele work out of voor een work out met het hele gezin. Of je nou kiest voor cardio of krachttraining, met de PlayBase sportaccessoires heb je alle combinaties tot je beschikking. Je kunt kiezen uit de Houten trapeze, Bokszak, Houten gymringen, Monkey bar, Fitness rope, Resistance bands, Pull-up bar en Dip bar.

BERG PlayBase Family Sport
BERG PlayBase Family Lounge

FAMILY LOUNGE

Optimaal genieten van je vrije tijd doe je met de PlayBase Lounge. Voor kinderen hebben we een nest swing om even tot rust te komen. Of geniet van een goed verhaal samen op de hangmat en doe daarna je ogen dicht, wieg heen en weer en geniet van de zon.

Spelen, sporten en Loungen met PlayBase

De frames van het multifunctionele PlayBase concept zijn zeer robuust. Het frame heeft een minimalistische, moderne en strakke uitstraling. Het onderste gedeelte van het frame wordt ingegraven in de grond. Hierdoor is het onderste gedeelte strak weggewerkt onder de grond en staat het toestel zeer stevig. Een groot voordeel hiervan is dat het toestel niet in beton gegoten hoeft te worden. Het toestel kan het hele jaar door gebruikt worden en is bestand tegen alle weersinvloeden. Het frame is tegen beschermd tegen roest en is bestand tegen zon, regen en sneeuw.

Top frame

Het top frame bestaat uit monkey-bars waaraan kinderen van de ene naar de andere kant kunnen slingeren, en waaraan de accessoires worden opgehangen. Je kiest zelf voor een Large frame (380 cm) of een Medium frame (288 cm). De Large variant bevat 6 monkey-bars waaraan je 3 accessoires tegelijk kunt ophangen. Het Medium frame bevat 4 monkey-bars en hierop kun je 2 accessoires tegelijk ophangen. Er zijn een paar accessoires die ruimte voor 2 accessoires innemen doordat ze op meerdere monkey-bars opgehangen moeten worden.

Side frame

Elk basis frame van BERG PlayBase bevat naast een top frame ook 2 side frames. Er zijn 2 verschillende soorten side frames: een side frame met trap of een side frame met rekstok / duikelrek. Je kunt kiezen om er van allebei 1 te nemen, of 2 van dezelfde.

PlayBase Accessoires

De accessoires van de BERG PlayBase zijn erg makkelijk te verwisselen. Het ophangsysteem is kogel gelagerd en daardoor heb je geen last van piepgeluiden tijdens het schommelen of andere activiteiten op het toestel. Hiermee wordt slijtage ook voorkomen en is het toestel geschikt voor alle verschillende accessoires.

Veelzijdig

Je kunt concluderen dat de PlayBase van BERG een zeer veelzijdig speeltoestel is. In tegenstelling tot andere speeltoestellen kun je dit toestel voor veel verschillende toepassingen gebruiken, zonder dat het extreem veel ruimte in de tuin inneemt. Met ongeveer 4 vierkante meter kun jij ineens sporten, spelen en loungen in de tuin. De PlayBase is geschikt voor alle leeftijden, van baby’s in de babyschommel, tot sportende tieners of loungende ouders in de hangmat!

Wij zijn officiële dealer van BERG PlayBase